19.7 C
Athens

Άρης: Το τρικ του Μπούργος με Μαντσίνι και τα ερωτηματικά ενόψει Ολυμπιακού

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά (είχε αποβληθεί στη Λεωφόρο) ο Χερμάν Μπούργος σχεδιάζει ένα πλάνο... ειδικής ανάγκης με τον Μαντσίνι να έχει το προβάδισμα ώστε να διαδεχθεί τον Αφρικανό άσο στην κορυφή της επίθεσης

Ο Άρης έχει μπει στην τελική ευθεία της προετοιμασίας του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (8/5, 21:00) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στη Super League με μοναδικό του στόχο τη νίκη που θα του δώσει τεράστιο πλεονέκτημα για μία θέση στην τετράδα.

Οι Θεσσαλονικείς ψάχνουν αντίδραση μετά την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και θέλουν να εκμεταλλευτούν τη συγκυρία με το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό ώστε -υπό προϋποθέσεις- να επιστρέψουν στην τρίτη θέση από το βράδυ της Κυριακής.

Με δεδομένη την απουσία του τιμωρημένου Αμπουμπακάρ Καμαρά (είχε αποβληθεί στη Λεωφόρο) ο Χερμάν Μπούργος σχεδιάζει ένα πλάνο… ειδικής ανάγκης με τον Μαντσίνι να έχει το προβάδισμα ώστε να διαδεχθεί τον Αφρικανό άσο στην κορυφή της επίθεσης ως κρυφό εννιάρι, έχοντας τον Μπαντού Εντιαγέ να κινείται σε πιο ελεύθερο ρόλο πίσω του.

Βέβαια, οι απουσίες για τον Άρη δεν σταματούν σε αυτή του Καμαρά, αφού οι Σάσα και Γκάνεα πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμοι με τον Αργεντινό τεχνικό να προβαίνει σε αλχημείες. Η πρώτη αφορά την τοποθέτηση του Σούντγκρεν στη θέση του αριστερού μπακ και η δεύτερη φέρνει τον Ντουκουρέ ξανά δίπλα στον Ματίγια στον χώρο του κέντρου, με τον Εντιαγέ μπροστά τους και τους Ιτούρμπε – Ματέο Γκαρσία (κατά πάσα πιθανότητα) στις πτέρυγες.

Οι Κίτρινοι θα ολοκληρώσουν σήμερα Σάββατο την προετοιμασία τους για το αυριανό παιχνίδι, με τον Μπούργος να ανακοινώνει την αποστολή για το ντέρμπι με τους Πειραιώτες αργότερα μέσα στη μέρα…

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς