15.8 C
Athens

Έμα Στόουν και Γιώργος Λάνθιμος παρέλαβαν φανέλα του Ολυμπιακού με τα ονόματά τους! (pics)

Ο βραβευμένος σκηνοθέτης Γιώργος Λάνθιμος και η οσκαρική ηθοποιός Έμα Στόουν παρέλαβαν από τον Γιώργο Αγγελόπουλο φανέλες της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τα ονόματά τους μετά από μια λαμπερή βραδιά στο ΣΕΦ που θα μείνει σε όλους αξέχαστη

Η είδηση της παρουσίας της οσκαρικής ηθοποιού Έμα Στόουν και του βραβευμένου σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου στο ΣΕΦ για τον 5ο τελικό του Ολυμπιακού με τη Μονακό, όπου οι Ερυθρόλευκοι πήραν την πρόκριση στο Final Four της EuroLeague, έκανε τον γύρο του κόσμου.

Η κάμερα συνέλαβε ουκ ολίγες φορές την Έμα Στόουν να πανηγυρίζει καλάθια του Ολυμπιακού και ασφαλώς κέντρισε τα βλέμματα. Η ίδια βρισκόταν στην Ελλάδα για την παρουσίαση της ταινίας «Βληχή» που σκηνοθέτησε ο Γιώργος Λάνθιμος και πρωταγωνιστεί η ίδια.

Αμφότεροι συναντήθηκαν, συνομίλησαν και φωτογραφήθηκαν με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, καθώς και με τη σύζυγο του κ.Παναγιώτη Αγγελόπουλου, κα.Ελευθερία Κούκου!

Μάλιστα, ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν άφησε τους φιλοξενούμενους να φύγουν με άδεια χέρια… Τους παρέδωσε από μια φανέλα του Ολυμπιακού με τα ονόματά τους, κάνοντας ακόμη πιο ξεχωριστή τη συγκεκριμένη βραδιά.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς