17.6 C
Athens

Επίσημο: Η ΑΕΚ αγόρασε τον Τσούμπερ από την Άιντραχτ

Η Ένωση ενεργοποίησε την οψιόν αγοράς του διεθνούς Ελβετού μεσοεπιθετικού που μένει για άλλα τρία χρόνια στον σύλλογο - Το ποσό του 1.600.000 ευρώ θα εισπράξει η Άιντραχτ για την πώληση του

Παίκτης της ΑΕΚ και με τη βούλα είναι ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Ελβετού διεθνούς μεσοεπιθετικού από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης αντί 1.600.000 ευρώ.

Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός υπογράφει συμβόλαιο για τρία χρόνια (ως το 2025) και θα μπει στην Αγιά Σοφιά με προπονητή τον Ματίας Αλμέιδα που θα αναλάβει τα ηνία της Ένωσης από το καλοκαίρι. Οι ετήσιες απολαβές του παίκτη θα ανέρχονται στο 1.000.000 ευρώ ενώ για τον δανεισμό του η ΑΕΚ είχε δώσει 400.000 ευρώ στους Αετούς.

«Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συμφωνίας της με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την αγορά των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή Στίβεν Τσούμπερ», αναφέρει η ανακοίνωση της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ για τον Ελβετό που τη φετινή σεζόν μετρά 35 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με απολογισμό 7 γκολ και 4 ασίστ.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς