20.7 C
Athens

Άρης: Σάσα και Γκάνεα τίθενται εκτός από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Χωρίς τους Λούκας Σάσα και Κρίστιαν Γκάνεα συνεχίζει ο Άρης την προετοιμασία του για τον κρίσιμο αγώνα με τον Ολυμπιακό (8/5, 21:00) στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι Κίτρινοι έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς ενόψει του ματς με τους Ερυθρόλευκους, αλλά έχουν να αντιμετωπίσουν σημαντικά προβλήματα απουσιών, αφού πέρα από τον τιμωρημένο (αποβλήθηκε στο ματς με τον Παναθηναϊκό) Αμπουμπακάρ Καμαρά εκτός θα μείνουν και οι Σάσα – Γκάνεα.

Ο Βραζιλιάνος μέσος συνέχισε και σήμερα με ατομικό πρόγραμμα δίχως να έχει ξεπεράσει το μυϊκό πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί, όσο ο Ρουμάνος μπακ ακολούθησε ξανά πρόγραμμα θεραπείας και δεδομένα δεν θα βρίσκεται στα πλάνα του Μπούργος για το κυριακάτικο παιχνίδι στο Χαριλάου.

Όπως αναφέρει η ΠΑΕ Άρης:

«Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό (08/05), στο πλαίσιο της 7ης Αγωνιστικής των Playoffs του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή της μεθαυριανής αναμέτρησης στο Κλεάνθης Βικελίδης (21:00).

Σήμερα, Παρασκευή, το πρόγραμμα περιλάμβανε πρωινή προπόνηση στο «Δασυγένειο» (παιχνίδια τακτικής, στατικές φάσεις και τελειώματα φάσεων) με τον Λούκας Σάσα να κάνει και πάλι ατομικό και τον Κριστιάν Γκάνεα να συνεχίζει το πρόγραμμα θεραπείας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς