18.2 C
Athens

Οφρυδόπουλος: Οι οπαδοί της ΑΕΚ έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι, αλλά τους χρειαζόμαστε

Η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό στο μεγάλο ντέρμπι της 7ης αγωνιστικής των πλέι οφ, με τον νικητή να παίρνει μεγάλο προβάδισμα για την εξασφάλιση της τετράδας και κατά συνέπεια ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για την επόμενη σεζόν.

Η Ένωση έχει απογοητεύσει με την μέχρι τώρα πορεία της στη σεζόν που διανύουμε, καθώς ακόμα και στα πλέι «κατάφερε» να σπαταλήσει το +4 με το οποίο μπήκε στη διαδικασία και πλέον να βρίσκεται 5η κι εκτός Ευρώπης.

Ο υπηρεσιακός τεχνικός των Κιτρινόμαυρων, Σωκράτης Οφρυδόπουλος (θα αντικατασταθεί από τον Αλμέιδα μετά το πέρας των πλέι οφ) σε μία κυνική του ομολογία τόνισε ότι οι οπαδοί της ομάδας του έχουν κάθε λόγο να νιώθουμε πικραμένοι και απογοητευμένοι με τα όσα έχουν δει (και) φέτος, ωστόσο επεσήμανε πως αυτή τη στιγμή πρέπει να υπάρξει συσπείρωση ώστε η ΑΕΚ να μη χάσει και το τρένο της Ευρώπης.

Αναλυτικά ένα μέρος των δηλώσεών του στην Cosmote TV:

«Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι το Α και το Ω αυτής της ομάδας. Οι φίλαθλοί μας έχουν κάθε λόγο να είναι πικραμένοι εφέτος. Αλλά σε αυτές τις στιγμές στις μεγάλες οικογένειες μετράει η συσπείρωση. Και στην παρούσα φάση χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας περισσότερο από ποτέ».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς