21.4 C
Athens

Από το ΣΕΦ στο Βελιγράδι: Η παρακάμερα του Game 5 ξεχειλίζει από συναίσθημα, τραγούδι και χαρά! (vid)

Συναισθήματα ανεκτίμητης αξίας και στιγμές που θα συντροφεύουν για πάντα όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στο ΣΕΦ μέσα σε ένα 8λεπτο βίντεο γεμάτο με... ερυθρόλευκη τρέλα για το 4ο ευρωπαϊκό στον Πειραιά

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός μας μεταφέρει με τον πλέον ιδανικό τρόπο στο… κόκκινο τσουνάμι που κατέκλυσε το ΣΕΦ κατά τη διάρκεια του game 5 αλλά και στα αποδυτήρια των Πειραιωτών, με τις σκηνές να θυμίζουν σε όλους μας τις στιγμές από το προηγούμενο Final 4 στην Πόλη.

Ο Ολυμπιακός που αρνείται να χάσει. Ο Ολυμπιακός που αρνείται να πέσει. Ο Ολυμπιακός των υπερβάσεων και των θαυμάτων. Η ομάδα που το μέταλλό της είναι από μόνο του αρκετό για την οδηγήσει σε κάθε κορυφή. Η ομάδα με τον πύρινο κόσμο και τις δεκάδες στιγμές μπασκετικής και ποδοσφαιρικής μαγείας. Η ομάδα που της αρκεί ένα τρίωρο μίας Τετάρτης για να ζήσει όσα οι υπόλοιποι δεν ζουν σε… μια ζωή!

Συναισθήματα ανεκτίμητης αξίας και στιγμές που θα συντροφεύουν για πάντα όσους βρέθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (4/5) στο ΣΕΦ μέσα σε ένα 8λεπτο βίντεο γεμάτο με… ερυθρόλευκη τρέλα για το 4ο ευρωπαϊκό στον Πειραιά.

ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΗΝ ΧΟΡΤΑΤΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΑΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΞΕΧΑΣΤΟ GAME 5 ME TH MONAKO

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς