23.3 C
Athens

Ο Μέσι απορούσε με τη νέα επική πρόκριση της Ρεάλ: «Πώς είναι δυνατόν;»

Η Ρεάλ Μαδρίτης μετά από μία ακόμη επική ανατροπή, αυτή τη φόρα έχοντας απέναντί της τη δύσμοιρη Μάντσεστερ Σίτι, βρίσκεται για πέμπτη φορά την τελευταία δεκαετία σε τελικό Champions League, με σκοπό να προσθέσει το 14ο ευρωπαϊκό της αστέρι στην γεμάτη ιστορία και δόξα φανέλα της.

Οι Μαδριλένοι έκαναν ένα ακόμη τρομερό comeback κόντρα στην όποια ποδοσφαιρική λογική είχε (απο)μείνει στο Μπερναμπέου από τα όσα είδαμε μόνο τη φετινή σεζόν.

Για κάποιος μία φυσιολογική εξέλιξη για τη «Βασίλισσα» με βάση τα όσα έχει πετύχει αυτή η ομάδα στο παρελθόν κι για άλλους μία ανατροπή που γίνεται μία στο τόσο. Σίγουρα, ο Λιονέλ Μέσι παρά την αντιπαλότητα λόγω Μπαρτσελόνα γνωρίζει πολύ καλά τη βαρύτητα της φανέλας των «Λος Μπλάνκος» και όπως αποκάλυψε σε ζωντανή εκπομπή στο Twitch ο Σέρχιο Αγουέρο, ο αστέρας της Παρί, που βίωσε στο πετσί του τη δυναμική της ομάδας του Αντσελότι, δεν πίστευε στα μάτια του μετά το 2-1 του Ροντρίγκο χθες το βράδυ στη Μαδρίτη.

«Πλάκα μου κάνετε, δεν είναι δυνατόν!», φέρεται να ανέφερε στον Αγουέρο ο Λίο Μέσι, ο οποίος πλέον μετράει 4 χρόνια χωρίς γκολ απέναντι στους Μαδριλένους.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς