16.4 C
Athens

Ολυμπιακός: Η καθηλωτική αποθέωση Αγγελόπουλων και παικτών από την «κόκκινη λάβα» του ΣΕΦ (vid)

Σε νέο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτυπώνεται με τον πλέον ιδανικό τρόπο το πάθος, τα χαμόγελα, η ένταση, η χαρά και οι έντονοι πανηγυρισμοί από τη στιγμή της λήξης του game 5 και μετά με τους παίκτες, τους οπαδούς και τους προέδρους της ομάδας να γίνονται ένα κουβάρι

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται δικαίως από χθες το βράδυ στον 7ο ουρανό, που στην προκειμένη περίπτωση αντιστοιχεί με το έβδομο Final Four της σπουδαίας ιστορίας του!

Η ομάδα που είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, η ομάδα που βρίσκει πάντα λύσεις όταν το ματς στραβώνει, η ομάδα με το μέταλλο που σπάνια θα βρεις στην Ευρώπη «λύγισε» ξανά τη Μονακό στο κάστρο του ΣΕΦ και έζησε μεγάλες στιγμές με φόντο το Βελιγράδι, το οποίο πλέον δεδομένα θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα για να υποδεχθεί τον τεράστιο Ολυμπιακό στις 19-21 Μαϊου. Όλοι μαζί για το 4ο ευρωπαϊκό του Θρύλου!

Σε νέο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτυπώνεται με τον πλέον καλύτερο τρόπο το πάθος, τα χαμόγελα, η ένταση, η χαρά και οι έντονοι πανηγυρισμοί από τη στιγμή της λήξης του game 5 και μετά με τους παίκτες, τους οπαδούς και τους προέδρους της ομάδας να γίνονται ένα κουβάρι!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΗΣ «ΠΥΡΙΝΗΣ ΛΑΙΛΑΠΑΣ» ΤΟΥ ΣΕΦ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς