12.5 C
Athens

Ολυμπιακός: Ομάδα χόλιγουντ και NBA μαζί!

Σε μία αστεράτη (στην κυριολεξία) βραδιά στο ΣΕΦ, ούτε η διάσημη χολιγουντιανή σταρ, Έμμα Στόουν ή ο πρωταθλητής του NBA Κέβιν Ντουράντ δεν μπόρεσαν να κλέψουν τη δόξα από την υπερηχητική ομάδα και τον κόσμο του Ολυμπιακού

Ο Ολυμπιακός που αρνείται να χάσει. Ο Ολυμπιακός που αρνείται να πέσει. Ο Ολυμπιακός των υπερβάσεων και των θαυμάτων. Η ομάδα που το μέταλλό της είναι από μόνο του αρκετό για την οδηγήσει σε κάθε κορυφή. Η ομάδα με τον πύρινο κόσμο και τις δεκάδες στιγμές μπασκετικής και ποδοσφαιρικής μαγείας. Η ομάδα που της αρκεί ένα τρίωρο μίας Τετάρτης για να ζήσει όσα οι υπόλοιποι δεν ζουν σε… 90 χρόνια!

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, που από χθες πανηγυρίζει το 47ο πρωτάθλημα της ένδοξης ιστορίας του στο ποδόσφαιρο και σε 16 ημέρες από σήμερα ευελπιστεί να σηκώνει και την 4η ευρωπαϊκή του κούπα στο μπάσκετ.

Η ομάδα που είναι φτιαγμένη για τα δύσκολα, η ομάδα που βρίσκει πάντα λύσεις όταν το ματς στραβώνει, η ομάδα με το μέταλλο που σπάνια θα βρεις στην Ευρώπη «λύγισε» ξανά τη Μονακό στο κάστρο του ΣΕΦ και έζησε μεγάλες στιγμές με φόντο το Βελιγράδι, το οποίο πλέον δεδομένα θα «ντυθεί» στα ερυθρόλευκα για να υποδεχθεί τον τεράστιο Ολυμπιακό στις 19-21 Μαϊου. Όλοι μαζί για το 4ο ευρωπαϊκό του Θρύλου!

Σε μία αστεράτη (στην κυριολεξία) βραδιά Τετάρτης στο ΣΕΦ, ούτε η διάσημη χολιγουντιανή σταρ, Έμμα Στόουν ή ο πρωταθλητής του NBA Κέβιν Ντουράντ δεν μπόρεσαν να κλέψουν τη δόξα από αυτή την ομάδα και από αυτόν τον κόσμο.

Τη στιγμή που το ΣΕΦ «κόχλαζε» άπαντες είχαν τα βλέμματα τους στραμμένα στην υπερηχητική ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα, που θα ήταν τόσο άδικο να βρίσκεται εκτός 4άδας. Όμως, θα είναι εκεί, στο κατακόκκινο Βελιγράδι, για να ζήσει αυτό που κρυφά σχεδίαζε όλη τη χρονιά. Για να ράψει το 4ο ευρωπαϊκό της αστέρι σε μία χρονιά-ορόσημο. Για να αποδείξει ξανά σε όλους ότι δεν χρειάζεται να έχεις το μπάτζετ της Εφές ή της Ρεάλ για να ζήσεις το όνειρο.

Τις περισσότερες φορές αρκεί να φοράς κόκκινα, να το ζεις μέχρι #mexritelous και να πιστέψεις σε αυτό που οι άλλοι φοβούνται μόνο στην ιδέα: στο απίθανο μίας ακόμη μπασκετικής πορείας για την οποία θα (παρα)μιλάνε μέχρι και τα εγγόνια των Πρίντεζη, Σλούκα, Βεζένκοβ, Γουόκαπ, ΜακΚίσικ, Ντόρσεϊ, Παπανικολάου και της λοιπής «ερυθρόλευκης» παρέας. Μίας παρέας που δεν μπορείς παρά να την πιστέψεις και να ακολουθήσεις με κλειστά μάτια την πορεία της…

«Γι’ αυτό θα ζω, με ένα όνειρο τρελό… Ο Θρύλος να σηκώσει το (4ο) ευρωπαϊκό…».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς