21.2 C
Athens

Επική ατάκα Παπανικολάου στον Γιώργο Αγγελόπουλο: «Πρόεδρε, έκλεισες τον Ντουράντ;» (vid)

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται από χθες το βράδυ στις 4 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης σε μία στιγμή δικαίωσης, μπασκετικής και διοικητικής για αυτή την ομάδα που έχει μάθει να ζει με τα δύσκολα και να κατακτά τα πάντα μέσα από το ασύγκριτο μέταλλό της και την σπουδαία ψυχή της.

Έτσι έγινε και στη σειρά με τη Μονακό όπου οι Ερυθρόλευκοι «δάγκωσαν» την εξαιρετική Μονακό και με όπλο την καυτή έδρα τους προκρίθηκαν στο 7ο φάιναλ φορ της ιστορίας τους, σε μία σπουδαία στιγμή που από μόνη της «χτίζει» οπαδούς.

Στο παρκέ και τα αποδυτήρια του ΣΕΦ έγινε το «έλα να δεις» σε μαγικές ερυθρόλευκες στιγμές που δεν πρόκειται να σβήσουν από τη μνήμη κανενός. Σε μία από αυτές τις στιγμές ο σπουδαίος Κώστας Παπανικολάου με επική ατάκα προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο «πρόδωσε» την… μεταγραφή του Κέβιν Ντουράντ στον Ολυμπιακό.

https://athlosnews.gr/apokalypsi-o-ntourant-diafimizei-to-flegomeno-sef-se-olo-ton-kosmo-vid/

Συγκεκριμένα χαριτολογώντας είπε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού: «Πρόεδρε, έκλεισες τον Ντουράντ; Τι έγινε;». Ο ίδιος του χαμογέλασε και στη συνέχεια αποθέωσε τον ίδιο και την υπόλοιπη ομάδα, μαζί με τον αδερφό του, Παναγιώτη.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟ VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΜΟ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς