21.9 C
Athens

Ολυμπιακός: Έκλεισε τον 21χρονο εξτρέμ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς

Σε συμφωνία με τη Ραντνίσκι Νις έχει έρθει ο Ολυμπιακός για τον αριστερό εξτρέμ, Λάζαρ, Ραντζέλοβιτς, ο οποίος έχει περάσει με επιτυχία ιατρικές εξετάσεις και αποτελεί κίνηση για το μέλλον

Σε μια μεταγραφή έκπληξη προχωράνε στον Ολυμπιακό με την απόκτηση του 21χρονου εξτρέμ, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς, από την Ραντίνσκι Νις.

Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τον αριστερό εξτρέμ, ο οποίος έχει περάσει, ήδη, ιατρικά τεστ, αλλά θα παραμείνει δανεικός στην ομάδα από την οποία αποκτήθηκε.

Ο νεαρός αριστερός εξτρέμ μετράει φέτος 7 συμμετοχές και ένα γκολ, ενώ πέρυσι είχε δοθεί δανεικός στην Ντιναμό Βράνιε και έπαιξε στην β΄κατηγορία, στην οποία είχε 9 γκολ σε 27 αγώνες. Στους φετινούς αγώνες του Ραντέλοβιτς περιλαμβάνεται και ένας στα προκριματικά του Europa League, εκτός από τους 6 πρωταθλήματος.

Η βασική του θέση είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης, ενώ μπορεί να αγωνιστεί και ως χαφ ή ως εξτρέμ από τα δεξιά. Ο ύψους 1,78 μ. ποδοσφαιριστής αποτελεί μέλος της εθνικής Ελπίδων της Σερβίας.

Φυσικά ο Ραντζέλοβιτς δεν αποτελεί την βασική μεταγραφή του Ολυμπιακού για ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης, καθώς ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει έναν έτοιμο παίκτη, που μπορεί να κάνει την διαφορά. Γι’ αυτό και ο Ραντζέλοβιτς θα συνεχίσει έναν ακόμα χρόνο στη Ραντνίσκι.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς