17.7 C
Athens

Βαλμπουενά: Περήφανος για τον προπονητή μας, καταφέρνει να κρατά την ισορροπία

Ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν μπορούσε να κρύψει την ευτυχία του για την κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και αφιέρωσε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού τον τίτλο. Ο Γάλλος υποστήριξε στη NOVA πως ακόμα δεν έχει μιλήσει για ανανέωση του συμβολαίου του και συνεχάρη τον Πέδρο Μαρτίνς που είναι ένας προπονητής ο οποίος κρατά τις ισορροπίες.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαι πολύ ευτυχισμένος για το πρωτάθλημα, περήφανος, ξέραμε πως ήταν δύσκολο. Περήφανοι που το πήραμε εδώ κόντρα στον κυριότερο αντίπαλο μας, δεν έχουμε ξεχάσει και τον τελικό του Κυπέλλου πέρυσι με τον ΠΑΟΚ που χάσαμε και για αυτό θέλαμε τη νίκη. Θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν, τον κόσμο, το σταφ, όσους ήταν δίπλα μας. Αφιερώνω τον τίτλο στον πρόεδρο του συλλόγου και στον κόσμο της ομάδας», ανέφερε αρχικά στη NOVA.

Για το αν θα είναι και τη νέα σεζόν στον Ολυμπιακό: «Δεν ξέρω τι να σας πω. Θα συζητήσω με τον σύλλογο, με τον πρόεδρο. Δεν έχει σημασία αυτό καθώς σημασία είχε να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί έχουμε δεχτεί σκληρή κριτική. Παρόλα αυτά πάντα πίστευα στην ομάδα, ξέρουμε πως δεν έχουμε κάνει τόσα καλά παιχνίδια φέτος αλλά υπάρχει τόσος κόσμος που δουλεύει για την ομάδα. Δεν έχει σημασία η δική μου περίπτωση αυτή τη στιγμή».

Για τον Πέδρο Μαρτίνς: «Θέλω να τον συγχαρώ γιατί βρίσκεται εδώ και τέσσερα χρόνια στον πάγκο και δεν έχει μόνο επιτυχία αλλά και διάρκεια. Είμαι περήφανος για τον προπονητή μας, καταφέρνει να κρατάει την ισορροπία. Υπάρχουν πάντα παίκτες που είναι δυσαρεστημένοι με τους προπονητές επειδή δεν παίζουν πολύ αλλά ο Μαρτίνς κρατάει τις ισορροπίες και του αξίζουν πολλά μπράβο».

Για τη φιέστα και αν θα έχει το ρόλο του σταρ: «Πάντα θα γιορτάζω οποιαδήποτε επιτυχία. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο, το λατρεύω και θα γιορτάζω πάντα».

«Σαν οικογένεια και με την τραγωδία του Κώστα, αφιερώνουμε τη νίκη και τον τίτλο στον φροντιστή μας ο οποίος έχασε τραγικά τον πατέρα του. Μας έχει πληγώσει πολύ αυτή η τραγωδία, τον σκεφτόμαστε και είμαστε μαζί του. Πίνω στην υγειά όλων των φιλάθλων του Ολυμπιακού. Λυπόμαστε που δεν κερδίσαμε το νταμπλ. Γειά μας».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς