20.9 C
Athens

«Απογοήτευση Μαρινάκη για τη στάση ομοσπονδίας και διαιτητή απέναντι στη Νότιγχαμ», υποστηρίζει ρεπόρτερ του BBC

Η Μπόρνμουθ εξασφάλισε την απευθείας άνοδο στην Premier League έπειτα από τη νίκη της με 1-0 απέναντι στη Νότιγχαμ που έχει δικαιολογημένα παράπονα από τη διαιτησία και το προφανές πέναλτι που δεν της δόθηκε.

Ο Κόλιν Φρέι, ρεπόρτερ της Νότιγχαμ στο BBC Radio Nottingham υποστήριξε πως συνομίλησε με τον ιδιοκτήτη των Κόκκινων, Βαγγέλη Μαρινάκη και εκείνος του εξέφρασε τα παράπονα του για την αντιμετώπιση της Νότιγχαμ από την αγγλική ομοσπονδία αλλά και τη συνολική στάση των διαιτητών.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Για πρώτη φορά από το 2017 που ανέλαβε τη Νότιγχαμ με κάλεσε χθες το βράδυ ο κ. Μαρινάκης, ο οποίος δεν ήθελε να δώσει συνέντευξη όμως μου ανέφερε τα παράπονά του. Είπε ότι δεν είναι ευχαριστημένος με την ομοσπονδία.

Εκτός από τις αποφάσεις εντός των αγώνων, πιστεύει επίσης ότι η Φόρεστ δεν υποστηρίχθηκε από την EFL όταν ο αγώνας εναντίον της Μπόρνμουθ είχε αρχικά αναβληθεί. Ο σκόρερ Κίφερ Μουρ ήταν ένας από τους τραυματίες που είχε η Μπόρνμουθ εκείνη την εποχή και δεν θα έπαιζε.

ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΛΙΝ ΦΡΕΙ

Μου είπε ότι θέλει να εκφράσει την απογοήτευσή του και την επιθυμία να δει έναν δίκαιο διαιτητή και μια δίκαιη ομοσπονδία ώστε το παιχνίδι να κριθεί στο χορτάρι.

Μου είπε ακόμη ότι έχουν γράψει επιστολές πολλές φορές, αλλά δεν συνέβη τίποτα. Λέει ότι είναι απογοητευμένος γιατί έχει βάλει εκατομμύρια λίρες στον σύλλογο. Κι ότι επιτέλους φέτος έχει τον κατάλληλο προπονητή και την ομάδα και αισθάνεται ότι του έχουν κλέψει την άνοδο»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς