18.4 C
Athens

Πασχαλάκης: Ο ΠΑΟΚ έχει ξεχωριστό μέταλλο ως ομάδα

Έτοιμος να δυσκολέψει τον Ολυμπιακό και να μην του επιτρέψει να πανηγυρίσει στην Τούμπα είναι ο ΠΑΟΚ, σύμφωνα με τον Αλέξανδρο Πασχαλάκη.

Λίγες ώρες πριν από την έναρξη του ντέρμπι στη Θεσσαλονίκη, ο τερματοφύλακας του Δικεφάλου μίλησε για το αποψινό ματς, τη συνεργασία με τον Λουτσέσκου και τον τελικό του Κυπέλλου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Πασχαλάκης στην κάμερα της NOVA:

Για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό: Ο Ολυμπιακός θα παίζει για δύο αποτελέσματα. Περιμένουμε να κλειστεί πίσω και να μην μας πρεσάρει. Αυτό εξαρτάται από εμάς, από το πόσο έτοιμοι θα παρουσιαστούμε και τα ατομικά χαρακτηριστικά του καθενός. Με τον τρόπο που παίζουμε στην έδρα μας θα δυσκολέψουμε τον αντίπαλο. Σίγουρα υπάρχει κίνητρο, είναι ένα ματς που γίνεται στην έδρα μας. Θέλουμε πάντα να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι, αλλά κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά και θέλουμε να μαζέψουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς.

Για το αν έχει καταφέρει η ομάδα να κάνει όσα ζητάει ο Λουτσέσκου: Περάσαμε δυσκολίες και αυτό δημιουργεί ένα ξεχωριστό μέταλλο στην ομάδα και σίγουρα σε αυτό ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό ο προπονητής μας. Είναι απαιτητικός, θέλει το κάθε ματς να το βλέπουμε σαν τελικό και έτσι κάνουμε από τον Νοέμβριο και μετά.

Για το αν υπάρχει από τώρα η σκέψη του τελικού του Κυπέλλου: Είναι ακόμη μακριά, έμειναν 18 μέρες, αλλά πιστεύω ότι κάθε ματς είναι μια καλή προπόνηση για να παρουσιαστούμε όσο γίνεται πιο έτοιμοι στον τελικό.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς