17.6 C
Athens

ΑΕΚ: Ενεργοποιεί την οψιόν αγοράς του Τσούμπερ ύψους 1,6 εκατομμυρίων ευρώ

Παίκτης της ΑΕΚ και από την επόμενη σεζόν θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Στίβεν Τσούμπερ, καθώς η ΑΕΚ αποφάσισε να καλύψει την οψιόν αγοράς του από την Άιντραχτ ώστε να τον διατηρήσει στο ρόστερ της

Η ΑΕΚ δείχνει διατεθειμένη να διατηρήσει στο ρόστερ της τον Στίβεν Τσούμπερ κι όπως προκύπτει αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Ελβετού διεθνή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, με το ποσό να ανέρχεται στα 1,6 εκατομμύρια ευρώ.

Επενδύει στον Τσούμπερ η ΑΕΚ. Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ο Ελβετός μέσος θα αποκτηθεί με μεταγραφή από την Ένωση το ερχόμενο καλοκαίρι, που θα κληθεί να καλύψει το ποσό της οψιόν αγοράς του παίκτη (1,6 εκατ. ευρώ) στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Παρά το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Τσούμπερ οι άνθρωποι της ΑΕΚ θέλουν να στελεχώσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν με τον Ελβετό διεθνή ως βασική μονάδα, κάτι για το οποίο συμφώνησε και ο νέος τεχνικός της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος από σήμερα αποτελεί -έστω και άτυπα- τον νέο «καπετάνιο» της Ένωσης.

https://athlosnews.gr/ypegrapse-to-symvolaio-tou-me-tin-aek-o-almeida-tha-anakoinothei-me-ti-lixi-ton-plei-of/

Τη φετινή σεζόν ο Τσούμπερ μετράει 7 γκολ και 3 ασίστ σε 34 εμφανίσεις με την ΑΕΚ και το ποσό της οψιόν του θα πρέπει να παραχωρηθεί στην Άιντραχτ μέχρι τις 31 Μαϊου.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς