16.6 C
Athens

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ ο Αλμέιδα, θα ανακοινωθεί με τη λήξη των πλέι οφ

Ο Αργεντινός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την Ένωση και από κοντά, με αποτέλεσμα το απόγευμα της Τρίτης (3/5) να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια

Προπονητής της ΑΕΚ αποτελεί -έστω και άτυπα- από σήμερα (3/5) ο Ματίας Αλμέιδα.

Ο Αργεντινός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με την Ένωση και από κοντά, με αποτέλεσμα να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας για τα επόμενα 2+1 χρόνια. Η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψής του από την ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί μετά την ολοκλήρωση των πλέι οφ, διαδικασία στην οποία οι Κιτρινόμαυροι διεκδικούν το ευρωπαϊκό εισιτήριο υπό τις οδηγίες του Σωκράτη Οφρυδόπουλου.

Μάλιστα, ο Αλμέιδα θα παραμείνει στην Ελλάδα μέχρι και την επόμενη Δευτέρα προκειμένου, μετά τον αγώνα της Τούμπας, να παρακολουθήσει από κοντά και το αθηναϊκό ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που θα κρίνει πολλά για τη μάχη της τετράδας.

«Είναι ξεκάθαρο πως αυτό το γήπεδο θα βγάζει πολύ πάθος, είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα να παίζει σε ένα τέτοιο γήπεδο», φέρεται να δήλωσε στους ανθρώπους της ομάδα λίγο μετά την επίσκεψή του στη νεόχτιστη «Αγιά-Σοφιά, OPAP Arena», που από του χρόνου θα αποτελεί το νέο «σπίτι» της ΑΕΚ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς