22.5 C
Athens

Ομπράντοβιτς: Ο Ολυμπιακός έχει εμπειρία από τέτοιες αναμετρήσεις, αλλά η πίεση είναι στην πλευρά του

Σύμφωνα με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας Σάσα Ομπράντοβιτς η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, παρόλο που όπως παραδέχθηκε και ισχύει απόλυτα οι Πειραιώτες έχουν τεράστια εμπειρία από αναμετρήσεις σαν την αυριανή

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό αύριο το βράδυ (4/5, 21:30) στο κατάμεστο ΣΕΦ με φόντο το «χρυσό» εισιτήριο για το Final Four του Βελιγραδίου σε ένα ματς που χαρακτηρίζεται δικαίως ως πρόωρος τελικός για τις δύο ομάδες.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν με τη στήριξη του κόσμου τους να επιστρέψει στα ημιτελικά της Euroleague μετά από μία πενταετία, όσο από την άλλη πλευρά οι Μονεγάσκοι ψάχνουν τη δική τους υπέρβαση για την παρθενική παρουσία στο Final 4.

Πάντως, σύμφωνα με τον τεχνικό της γαλλικής ομάδας Σάσα Ομπράντοβιτς η πίεση είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, παρόλο που όπως παραδέχθηκε και ισχύει απόλυτα οι Πειραιώτες έχουν τεράστια εμπειρία από τέτοιου είδους αναμετρήσεις. Συγκεκριμένα δεν έχουν χάσει ποτέ παιχνίδι στην έδρα τους, στην οποία κρινόταν η πρόκριση στην τετράδα!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Σέρβος τεχνικός της Μονακό μία ημέρα πριν το μεγάλο παιχνίδι του ΣΕΦ:

«Οι παίκτες μου έδειξαν πολύ περισσότερη ενέργεια στο Game 4 σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς. Τώρα η διανοητική πίεση είναι στη δική τους πλευρά. Τους έχουμε ήδη νικήσει στον Πειραιά, αλλά αυτό το Game 5 θα είναι διαφορετικό. Εάν θέλεις να τους νικήσεις εκτός έδρας, δεν πρέπει απλά να φέρεις ενέργεια, πρέπει επίσης να έχεις υπομονή και να παίξεις με την καρδιά σου. Ο Ολυμπιακός έχει την εμπειρία αυτών των μεγάλων αναμετρήσεων, αλλά ξέρουμε τι να περιμένουμε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς