20.5 C
Athens

Ο Μπακασέτας… ξεχρέωσε: Σας χρωστούσα έναν τίτλο, τώρα η υπόθεση έκλεισε

Ακόμη πανηγυρίζουν στην Τραπεζούντα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Τραμπζονσπόρ μετά από 38 ολόκληρα χρόνια.

https://athlosnews.gr/i-trabzonspor-ton-bakaseta-kai-siopi-stefthike-protathlitria-meta-apo-38-chronia/

Ο Τάσος Μπακασέτας, από τους πρωταγωνιστές στην πορεία της τουρκικής ομάδας προς τον τίτλο, διαμήνυσε στους οπαδούς της Τραμπζονσπόρ πως… ξεχρέωσε, ενώ άφησε ανοιχτή την υπόθεση νταμπλ.

«Αυτός ο τίτλος είναι το ευτυχές τέλος σε μια παρασκηνιακή ιστορία που άρχισε με ένα γκολ που πέτυχα ως παίκτης της Αλάνιασπορ δύο χρόνια πριν. Ένα γκολ που τότε είχε κοστίσει στην Τράμπζονσπορ τον τίτλο και είχε στενοχωρήσει τους φίλους της ομάδας.

Όταν ήρθα στην Τράμπζονσπορ, όλοι μού έδειξαν αγάπη, μου έλεγαν όμως ότι τους χρωστάω έναν τίτλο. Η υπόθεση έκλεισε λοιπόν. Τα καταφέραμε όλοι μαζί. Με σκληρή δουλειά, με θυσίες, με πόνο. Οτιδήποτε λιγότερο δεν αρμόζει στην Τράμπζονσπορ. Αυτή η πόλη και αυτοί οι φίλαθλοι έχουν περάσει πολλά και αξίζουν τα πάντα. Όλη αυτή τη χαρά.

Είμαι πραγματικά χαρούμενος που φτάσαμε στην κορυφή. Περήφανος για την ομάδα μου. Τώρα είναι η ώρα να αρχίσει το πάρτι. Και μην ξεχνάτε πως υπάρχει και το Κύπελλο στο τραπέζι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς