18.2 C
Athens

Ράνγκνικ: Χρειαζόμαστε δυο επιθετικούς, πρέπει να φέρουμε top class παίκτες

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ νίκησε εύκολα με 3-0 την Μπρέντφορντ το βράδυ της Δευτέρας στο Ολντ Τράφορντ, ωστόσο θεωρείται δεδομένο πως την επόμενη σεζόν δεν θα βρίσκεται στο Champions League. H τέταρτη Άρσεναλ βρίσκεται πέντε βαθμούς μακριά, ενώ έχει και δύο παιχνίδια λιγότερα, γεγονός που καθιστά απαγορευτικό ακόμα και ένα… θαύμα.

Ο για λίγες μέρες ακόμη προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Ραλφ Ράνγκνικ, έκανε μετά το τέλος του αγώνα αναφορά στη νέα σεζόν, αναφέροντας μεταξύ άλλων πως η Γιουνάιτεντ πρέπει να αποκτήσει δυο καλούς επιθετικούς και να κινηθεί για παίκτες «top class»…

«Η ομάδα χρειάζεται τουλάχιστον δύο καλούς επιθετικούς για να δώσουμε στην ομάδα περισσότερη ποιότητα. Η Λίβερπουλ και η Μάντσεστερ Σίτι έχουν 5 ή 6. Είναι ο Γκρίλις εξτρέμ ή επιθετικός; Είναι όλοι επιθετικοί. Από εδώ και πέρα πρέπει να φέρουμε top class παίκτες που θα βοηθήσουν πραγματικά να ανέβει επίπεδο η ομάδα. Εάν συμβεί αυτό, τότε δεν νομίζω ότι θα χρειαστεί πολύς χρόνος για να γίνει και πάλι μεγάλη δύναμη η Γιουνάιτεντ», δήλωσε σχετικά ο Γερμανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

https://athlosnews.gr/mantsester-giounaitent-brentfornt-3-0-triara-sto-apochairetistirio-mats-ton-matits-kai-mata-sto-olnt-trafornt-vid/

«Είναι προφανές ότι αρκετοί θα φύγουν και υπάρχει ανάγκη για κορυφαίους παίκτες. Πιστεύω ότι αν δουλέψουν όλοι μαζί μπορούμε να φέρουμε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εκεί που πρέπει να είναι. Στο τέλος δεν είμαι ευχαριστημένος με τα αποτελέσματα, ειδικά τις τελευταίες τέσσερις ή πέντε εβδομάδες. Είχαμε καλές στιγμές, δεχθήκαμε λιγότερα γκολ, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες οι εμφανίσεις δεν ήταν τόσο καλές όσο θα έπρεπε.»

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς