18.2 C
Athens

Ο κακοποιητής ζώων είχε βάψει πράσινο τον σκύλο του, γράφοντας με σπρέι «Θύρα 13»

Για τα… φιλόζωα συναισθήματά του διερρήγνυε τα ιμάτιά του ο 30χρονος που προκάλεσε σάλο με το βίντεο στο οποίο φαίνεται να κλωτσάει ένα γατάκι στη θάλασσα σε ταβέρνα της Αιδηψού, αφού το δελέασε με ψάρι.

Προσπαθώντας με χυδαίες ύβρεις προς όσους τον κατέκριναν να πείσει για το αθώο της πράξης του, αλλά και τις αγνές φιλοζωικές του προθέσεις, ο Μανώλης Καραμανώλης είπε σε δήλωσή του στο Instagram πως έχει… 100 σκυλιά και 20 γατιά, τα οποία φροντίζει.

Ένα εκ των… 100 σκυλιών του πάντως φαίνεται πως έχει υπάρξει θύμα των οπαδικών του αισθημάτων, καθώς στο παρελθόν ο 30χρονος το είχε βάψει με σπρέι στην πλάτη στα χρώματα του Παναθηναϊκού, γράφοντας Θύρα 13 στον λαιμό του. Σε σχετική καταγγελία στα social media, εγείρονται μάλιστα ερωτηματικά κατά πόσο ο άνδρας εμπλέκεται σε παράνομες γέννες πιτ μπουλ. Ο Καραμανώλης φέρεται επίσης να είναι γνώριμος στις αστυνομικές Αρχές για την εμπλοκή του σε υποθέσεις ναρκωτικών.

«Ο κ. Καραμανώλης που δημοσιοποίησε το βίντεο στο Instagram, με τη γάτα που κλωτσάνε στην θάλασσα, δεν είναι η πρώτη φορά που του φαίνεται αστεία η κακοποίηση ενός ζώου και την αναρτά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Το ίδιο έχει κάνει στο παρελθόν ακόμη στον ίδιο του τον σκύλο γράφοντας με μαρκαδόρο την θύρα της ομάδας του ενώ στο πίσω μέρος του σώματος του σκύλου έχει βάψει περισσότερο από το μισό. Σήμερα μάλιστα -αφού έβρισε χυδαία- προσπαθώντας να μας πείσει πόσο φιλόζωος είναι μας έδειχνε φωτογραφίες με τα σκυλιά του ράτσας πιτ μπουλ και τα κουτάβια που τα έβαζε να γεννάνε. Εξαιρετικά ενδιαφέρον να πει στην ελληνική δικαιοσύνη αν αυτά τα κουτάβια δόθηκαν προς υιοθεσία με όλα τα νόμιμα ή προς πώληση παρανόμως», αναφέρεται στη σχετική δημοσίευση.

Ο 30χρονος συνελήφθη το απόγευμα της Δευτέρας για κακοποίηση ζώου μετά από παρέμβαση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου. Ο βασανισμός ζώου αποτελεί κακούργημα και μπορεί να επιφέρει χρηματικό πρόστιμο έως 50.000 ευρώ αλλά και ποινή φυλάκισης έως 10 έτη.

https://athlosnews.gr/aidipsos-synelifthi-o-30chronos-alvanikis-katagogis-pou-klotsise-gataki-sti-thalassa-vid/

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς