20.9 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0: Τριάρα στο αποχαιρετιστήριο ματς των Μάτιτς και Μάτα στο Ολντ Τράφορντ (vid)

Πετυχαίνοντας τρία γκολ που προήλθαν από κόντρα επιθέσεις και τον Ρονάλντο να φτάνει τα 19 τέρματα στη φετινή Premier League, η Γιουνάιτεντ νίκησε άνετα την Μπρέντφορντ που δεν κολακεύεται καθόλου από το τελικό σκορ...

Την τελευταία φετινή παράσταση στο Ολντ Τράφορντ έδωσε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τη Δευτέρα (2/5), με τους Κόκκινους Διαβόλους να υποδέχονται τη φορμαρισμένη Μπρέντφορντ (τέσσερα σερί νικηφόρα παιχνίδια) και να επικρατούν με 3-0 πιο δύσκολα από ό,τι δείχνει το τελικό σκορ.

Η ομάδα του Ραλφ Ράνγκνικ έχει 58 βαθμούς και βρίσκεται στην 6η θέση διατηρώντας μαθηματικές και όχι ουσιαστικές ελπίδες για την 4η θέση και με δύο ματς εκτός έδρας να απομένουν (Μπράιτον και Κρίσταλ Πάλας).

Οι Μέλισσες μπήκαν επιθετικά και θέλησαν να αιφνιδιάσουν στην κόντρα με τις γρήγορες μπαλιές του Έρικσεν και την ταχύτητα των Εμπεουμό και Τόνεϊ. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άντεξε και στην πρώτη της ευκαιρία στο 9′ προηγήθηκε. Ο Ελάνγκα έφυγε στην κόντρα από τα δεξιά και στο ύψος της γραμμής του άουτ γύρισε στο σημείο του πέναλτι για τον Μπρούνο Φερνάντες που σούταρε για το 1-0.

Ο Εμπεουμό και ο Τόνεϊ κράτησαν… ενεργό τον Νταβίντ Ντε Χέα (ο οποίος είδε τους δύο επιθετικούς των φιλοξενούμενων να αστοχούν και από πλεονεκτικές θέσεις) με αποτέλεσμα ο Κριστιάνο Ρονάλντο να αποφασίζει να τελειώσει το ματς στο 56′. Ο Πορτογάλος έκλεψε από τον Χένρι και ο μπακ της Μπρέντφορντ τον γκρέμισε στην περιοχή με τον Κάβανο να υποδεικνύει το πέναλτι με το οποίο ο Πορτογάλος έκανε το 2-0 και έφτασε τα 9 γκολ από τα τελευταία 11 που πέτυχε η ομάδα του.

Όλα είχαν τελειώσει για την Μπρέντφορντ, με το κλίμα να γίνεται βαρύ στα εναπομείναντα λεπτά. Μάτιτς και Μάτα αποχαιρέτησαν το κοινό του Ολντ Τράφορντ (θα αποχωρήσουν το καλοκαίρι) ενώ μεγάλη μερίδα του κόσμου αποχώρησε στο 73′ ως ένδειξη διαμαρτυρίας προς τη διοίκηση. Ο Βαράν διαμόρφωσε με ωραίο γυριστό σουτ το 3-0 και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πήρε τους τρεις βαθμούς.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς (71′ Φρεντ), Ελάνγκα (75′ Καβάνι), Μάτα, Μπρούνο Φερνάντες, Μάτα (75′ Τζόουνς), Ρονάλντο

ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ: Ράγια, Άγερ, Ρέρσλεφ, Γιάνσον, Σόρενσεν, Χένρι, Έρικσεν, Γιάνελτ (71′ Ντασίλβα), Νόργκααρντ (71′ Γένσεν), Εμπεουμό (76′ Γουισά), Τόνεϊ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 35ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 30/4

Νιούκαστλ – Λίβερπουλ 0-1 (19′ Κεϊτά)

Άστον Βίλα – Νόριτς 2-0 (41′ Γουότκινς, 90+3′ Ινγκς)

Γουότφορντ – Μπέρνλι 1-2 (8′ αυτ. Ταρκόφσκι / 83′ Κορκ, 86′ Μπράουνχιλ)

Γουλβς – Μπράιτον 0-3 (43′ πεν. ΜακΆλιστερ, 70′ Τροσάρ, 86′ Μπισουμά)

Σαουθάμπτον – Κρίσταλ Πάλας 1-2 (9′ Ρομέου / 60′ Έζε, 90+2′ Ζαχά)

Λιντς – Μάντσεστερ Σίτι 0-4 (13′ Ρόδρι, 54′ Άκε, 78′ Ζεσούς, 90+3′ Φερναντίνιο)

Κυριακή 1/5

Έβερτον – Τσέλσι 1-0 (47′ Ριτσάρλισον)

Τότεναμ – Λέστερ 3-1 (22′ Κέιν, 60′, 79′ Σον / 90+1′ Ιχεανάτσο)

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1-2 (45′ Μπόουεν / 38′ Χόλντινγκ, 54′ Γκάμπριελ)

Δευτέρα 2/5

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπρέντφορντ 3-0 (9′ Μπρούνο Φερνάντες, 61′ πεν. Ρονάλντο, 72′ Βαράν)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς