16.4 C
Athens

Πρίγιοβιτς: «Κάναμε λάθη και τα πληρώσαμε»

Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ματς παραδέχθηκε ότι η Μπενφίκα ήταν καλύτερη ομάδα και προκρίθηκε δίκαια, ενώ αναφέρθηκε και στα λάθη που έγιναν στο παιχνίδι και στοίχισαν ακριβά στον ΠΑΟΚ.

Οι δηλώσεις του Σέρβου επιθετικού στην Cosmote TV:

Για το τι πήγε λάθος:

«Δεχτήκαμε τέσσερα γκολ. Σε αυτό το επίπεδο οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά. Κάναμε λάθη απειρίας και αν κάνεις λάθη σε τέτοιο επίπεδο το πληρώνεις».

Για την Μπενφίκα:

«Νομίζω ότι η Μπενφίκα είναι πολύ μεγάλη ομάδα. Κανένας δεν μπορεί να υποτιμήσει την αξία και το μέγεθος της. Στο πρώτο εικοσάλεπτο πιέσαμε, η Μπενφίκα φαινόταν να τα έχει χαμένα. Ωστόσο μετά δεχτήκαμε το γκολ και στη συνέχεια έγιναν τα λάθη. Νομίζω ότι συνολικά η Μπενφίκα άξιζε την πρόκριση, όμως και εμείς δείξαμε ότι είμαστε μία δυνατή ομάδα».

Αν είναι αισιόδοξος για το Europa League:

«Σίγουρα είναι κάτι που έλειψε την περασμένη σεζόν. Ελπίζω να προσφέρουμε χαρές και στον κόσμο που ήταν εκπληκτικός σήμερα και θέλουμε να τους κάνουμε χαρούμενους».

Για το γκολ που πέτυχε:

«Δεν ήταν αρκετό αυτό. Θα μπορούσα να είχα κάνει περισσότερα. Κερδίζουμε σαν ομάδα, χάνουμε σαν ομάδα. Θα… μεγαλώσουμε μετά από αυτό και θα γίνουμε ακόμα καλύτεροι».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς