21 C
Athens

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς ο Σισέ, τα ερωτηματικά ενόψει Τούμπας

Στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενσωματώθηκε ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα ο Παπέ Αμπού Σισέ που έμεινε εκτός από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Γιαννιώτες, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Μανωλάς και Λαλά

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει με γοργούς ρυθμούς και non-stop την προετοιμασία του για το εξ’ αναβολής ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μόλις μία ημέρα μετά την αγχωτική νίκη επί του ΠΑΣ χάρη στην γκολάρα του Ρόνι Λόπες στην τελευταία φάση του αγώνα.

Οι Ερυθρόλευκοι που κατάφεραν να νικήσουν μετά από διάστημα 38 ημερών έχουν την ευκαιρία να «σφραγίσουν» και μαθηματικά το πρωτάθλημα στο επερχόμενο ματς της Τούμπας (4/5, 19:00), καθώς τους αρκεί ένας βαθμός για να φύγουν ως πρωταθλητές Ελλάδας -για τρίτη σερί χρονιά- από τη Θεσσαλονίκη.

https://athlosnews.gr/olybiakos-to-buzzer-beater-tou-lopes-fernei-proori-fiesta-stin-touba/

Στην προετοιμασία των Πειραιωτών ενσωματώθηκε ακολουθώντας ολόκληρο το πρόγραμμα  ο Παπέ Αμπού Σισέ που έμεινε εκτός από το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στους Γιαννιώτες, ενώ ειδικό πρόγραμμα ακολούθησαν ξανά οι Μανωλάς και Λαλά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς θα παρακολουθήσει και αύριο Τρίτη την αγωνιστική τους ετοιμότητα ώστε να καταλήξει στα τελικά του πλάνα για το ντέρμπι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ. Αύριο (3/5) αναμένεται να ανακοινώσει και την αποστολή για τον συγκεκριμένο αγώνα και μένει να φανεί αν σε αυτήν θα επιστρέψει ξανά ο Σενεγαλέζος στόπερ.

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς