19.7 C
Athens

Μιχάι: Αξίζαμε περισσότερο τη νίκη, στόχος μας είναι ο τελικός του Κυπέλλου

Ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (1-1) με την ΑΕΚ στην σχεδόν άδεια Τούμπα και παραμένει χωρίς νίκη στα 7 τελευταία του παιχνίδια.

Τη στιγμή που κάποιοι (Οφρυδόπουλος) παρουσιάζουν τον Δικέφαλο ως την πιο φορμαρισμένη ομάδα στην Ελλάδα, τα αποτελέσματα και η εικόνα στο χορτάρι έχουν αντίθετη άποψη με τους Ασπρόμαυρους να αγνοούν τη λέξη νίκη από τις 20 Μαρτίου και το ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Ενέα Μιχάι, στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ υπάρχει από τώρα ο τελικός Κυπέλλου, παρόλο που όπως πρόσθεσε η ομάδα του άξιζε κάτι καλύτερο από τη χθεσινή αναμέτρηση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αλβανού στόπερ:

Για το αν ξεκίνησε ιδανικά ο Μάιος για τον ΠΑΟΚ: «Δεν μπορώ να πω ότι ξεκίνησε ιδανικά, αλλά με βάση τις συνθήκες του αγώνα δεν είναι εύκολο αυτό. Κάναμε μια μεγάλη προσπάθεια και αν μια ομάδα δικαιούταν να κερδίσει αυτή ήταν ο ΠΑΟΚ».

Για το αν θεωρεί ότι η ομάδα έχει πρόβλημα με τη χημείας λόγω της ενδεκάδας: «Δεν ξέρω αν είναι θέμα χημείας. Η ΑΕΚ έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Όλοι γνωρίζουν ότι ο στόχος μας είναι ο τελικός Κυπέλλου, αλλά σε κάθε παιχνίδι κυνηγάμε να κερδίσουμε.

Περίμενα η ΑΕΚ να χτυπάει στην αντεπίθεση. Εμείς σκοράραμε στο ξεκίνημα, δεν μέτρησε όμως το γκολ. Εάν εκμεταλλευόμασταν τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει».

Για το τάκλιν στον Σιμάνσκι: «Χάρηκα για τη φάση που απέτρεψα με το τάκλιν το γκολ που ενδεχομένως να δεχόμασταν και γι’ αυτό το πανηγύρισα. Χρειάζεται καμιά φορά και η τύχη, η μπάλα με βρήκε, έκανα την προβολή και αποφύγαμε το γκολ».

Για το αν θεωρείτε ότι θα έχετε δυνάμεις μέχρι το φινάλε και τη φάση του Ολιβέιρα: «Θεωρώ ότι τη φετινή χρονιά, όλα τα παιδιά είτε βασικοί είτε αυτοί που είναι στο ροτέισον, βοηθούν στο μέγιστο. Στο θέμα του τελικού δεν τίθεται θέμα δυνάμεων. Θα δώσουμε τα πάντα για να νικήσουμε. Για μένα ήταν άτυχος. Η κλάση του είναι εξαιρετική. Κανείς δεν έχει την ποιότητα που έχει ο Ολιβέιρα».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς