18.8 C
Athens

Ολυμπιακός: Το buzzer beater του Λόπες φέρνει πρόωρη φιέστα στην Τούμπα!

Μετά και τη χθεσινή νίκη με το τρομερό buzzer beater του Ρόνι Λόπες σε «νεκρό» χρόνο οι Πειραιώτες πάνε την Τετάρτη το βράδυ (4/5, 19:00) στην Τούμπα για ένα ντέρμπι... πρόωρης στέψης κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-2 του ΠΑΣ Γιάννινα σε ένα «γεμάτο» ματς χθες το απόγευμα στο Γ. Καραϊσκάκης και πλέον απέχει μόλις έναν βαθμό από τη μαθηματική κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος της ένδοξης ιστορίας του.

Συγκεκριμένα, μετά και τη χθεσινή νίκη με το τρομερό buzzer beater του Ρόνι Λόπες σε «νεκρό» χρόνο οι Πειραιώτες πάνε την Τετάρτη το βράδυ (4/5, 19:00) στην Τούμπα για ένα ντέρμπι… πρόωρης στέψης κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Τι εννοούμε με αυτό; Ο Ολυμπιακός σε περίπτωση νίκης ή ισοπαλίας του στη Θεσσαλονίκη σε δύο ημέρες από σήμερα θα πανηγυρίσει και τυπικά το πρωτάθλημα για τρίτη σερί χρονιά στη Super League και μάλιστα στην έδρα του δεύτερου ΠΑΟΚ. Αυτό από μόνο του είναι κάτι που σίγουρα εξιτάρει τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας.

Σε περίπτωση ήττας από τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν και δεύτερη ευκαιρία μέσα σε λίγες ημέρες στην ίδια πόλη, αφού θα τους αρκεί το τρίποντο απέναντι στον Άρη την ερχόμενη Κυριακή (8/5) για να φτάσουν ξανά -και μαθηματικά- στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Εθισμένος στα τρόπαια!

Η βαθμολογία των playoffs

1.Ολυμπιακός 73 **
2.ΠΑΟΚ 60 **
3.Παναθηναϊκός 54
4.Άρης 53
5.ΑΕΚ 52
6.ΠΑΣ Γιάννινα 43

Οι επόμενες αγωνιστικές των playoffs

7η αγωνιστική

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός
Άρης – Ολυμπιακός
ΠΑΣ Γιάννινα – ΠΑΟΚ

8η αγωνιστική

ΑΕΚ – ΠΑΣ Γιάννινα
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός
ΠΑΟΚ – Άρης

9η αγωνιστική

Άρης – ΑΕΚ
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα

10η αγωνιστική

ΑΕΚ – Ολυμπιακός
ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός
ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς