15.9 C
Athens

Ποτσετίνο: Ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Μαραντόνα, είναι άδικο να τον κρίνουν

Ο Λιονέλ Μέσι μπορεί να μην έχει βρει τον εαυτό του ακόμα στο Παρίσι, ωστόσο η ποδοσφαιρική του ποιότητα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί ή… ξεχαστεί με τον «φευγάτο» τεχνικό της Παρι Μαουρίτσιο Ποτσετίνο να βάζει τον Αργεντινό αστέρα στην ίδια ζυγαριά με τον αείμνηστο Ντιέγκο Μαραντόνα.

Μάλιστα ο συμπατριώτης του θέλησε να τον υπερασπιστεί για την κριτική που δέχεται όλο αυτό το διάστημα, αποδίδοντας το όποιο ντεφορμάρισμά του στην δυσκολία προσαρμογής μετά από 20 χρόνια στην Μπαρτσελόνα.

«Δεν μιλάμε για έναν συνηθισμένο παίκτη. Ο Μέσι είναι στο ίδιο επίπεδο με τον Ντιέγκο Μαραντόνα. Είναι σαφές ότι η μετγαρφή του από την Μπαρτσελόνα στην Παρί Σεν Ζερμέν ήταν μια μεγάλη αλλαγή, στην οποία ήταν απαραίτητη μια διαδικασία προσαρμογής. Ορισμένες συνθήκες δεν του επέτρεψαν να αισθανθεί τόσο άνετα όσο στη Μπαρτσελόνα όπου είχε περάσει 20 χρόνια. Εκεί που ήταν η σημαία του συλλόγου.

Το να κρίνεις τον Μέσι με αυτόν τον τρόπο είναι άδικο. Δεν έχω καμία αμφιβολία για την ποιότητά του. Η επόμενη σεζόν θα είναι μια εντελώς διαφορετική σεζόν για αυτόν. Είναι σημαντική αλλαγή και μπορεί να επηρεάσει έναν παίκτη», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ποτσετίνο για τον Μέσι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς