15 C
Athens

Οι Μεξικανοί μπλέκουν τον Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ με την ΑΕΚ!

Μέσο του Μεξικού (Futbolero Mexico) αναφέρει ότι ο Αλμέιδα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τουλάχιστον δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, με την πρώτη περίπτωση να αφορά τον «εξαφανισμένο» Τσιτσαρίτο Ερνάντεζ

Η εποχή Ματίας Αλμέιδα στην ΑΕΚ βρίσκεται προ των πυλών, με τον Αργεντινό νέο τεχνικό της Ένωσης να βρίσκεται στην Ελλάδα από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) προκειμένου να υπογράψει το συμβόλαιό του διάρκειας 2 ετών με τους Κιτρινόμαυρους και στη συνέχεια να πιάσει δουλειά ενόψει της επόμενης σεζόν.

https://athlosnews.gr/eftase-stin-athina-gia-tin-aek-o-matias-almeida/

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, ξεκινάει και η κουβέντα για τους μεταγραφικούς στόχους της ΑΕΚ, που σύμφωνα με τους Μεξικανούς φτάνουν μέχρι το MLS και τους Λος Άντεζλες Γκάλαξι.

Συγκεκριμένα Μέσο του Μεξικού (Futbolero Mexico) αναφέρει ότι ο Αλμέιδα θέλει να φέρει στην ΑΕΚ τουλάχιστον δύο Μεξικανούς ποδοσφαιριστές, με την πρώτη περίπτωση να αφορά τον γνωστό σε όλους μας ως «Τσιτσαρίτο» Ερνάντεζ.

Ο άλλος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται στην αφάνεια του MLS με τη φανέλα των Γκάλαξι και σύμφωνα πάντα με τους συμπατριώτες του ψάχνεται για την επιστροφή του στην Ευρώπη, με τον Αλμέιδα να έχει εισηγηθεί τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ, κάτι που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνεται αλλά ούτε και διαψεύδεται από την πλευρά της Ένωσης.

Μένει να φανεί κατά πόσο ισχύουν τα σενάρια, αλλά και ποια θα είναι η στάση που θα κρατήσει ο Αλμέιδα στον -απαραίτητο- μεταγραφικό σχεδιασμό της ΑΕΚ, που για την ώρα διεκδικεί την έξοδο στην Ευρώπη με τον Σωκράτη Οφρυδόπουλο στον πάγκο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς