18.9 C
Athens

Ρέαμπτσιουκ: Να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο φινάλε της σεζόν

Ο Ολυμπιακός θέλει να επιστρέψει στις νίκες απόψε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής των πλέι οφ ώστε να αφήσει όσο πιο γρήγορα γίνεται πίσω του τον αποκλεισμό από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο και να αφοσιωθεί στην κατάκτηση του 47ου πρωταθλήματος και του τρίτου σερί.

Σε αυτή τη λογική κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ πριν την αναμέτρηση με τους Γιαννιώτες, με τον Μολδαβό μπακ να υπογραμμίζει πως δεν υπάρχει χρόνος για στενοχώρια δίνοντας το σύνθημα για ανατροπή της άσχημης κατάστασης με νίκες μέχρι το τέλος των πλέι οφ.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην κάμερα της NOVA:

Για τη ψυχολογία του Ολυμπιακού μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο: «Προφανώς κανείς δεν είναι χαρούμενος και ευχαριστημένος μετά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο. Όμως, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει χρόνος για να σταματήσουμε, για να σκεφτόμαστε, ούτε να καθίσουμε να λυπόμαστε. Πρέπει να προετοιμαστούμε για να δώσουμε μία γρήγορη απάντηση στο επόμενο παιχνίδι του πρωταθλήματος».

Για το αν ο αποκλεισμός είναι κίνητρο για τη συνέχεια: «Αν μπορούμε να βρούμε κάτι θετικό είναι ότι πρέπει να αποκτήσουμε επιπλέον κίνητρο για να τα δώσουμε όλα στο υπόλοιπο της σεζόν».

Για το ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει περισσότερο από ένα μήνα: «Όλοι αναγνωρίζουμε ότι πως είναι άσχημη η κατάσταση να μην έχουμε κερδίσει για τόσο πολύ καιρό. Σε κανέναν δεν αρέσει. Όμως, δουλεύουμε καθημερινά και θα κάνουμε τα πάντα για να αλλάξει αυτή η κατάσταση».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς