21.4 C
Athens

Η Τραπεζούντα στο… πόδι για το ιστορικό 7ο πρωτάθλημα της Τράμπζονσπορ μετά από 38 χρόνια (vids)

Μεθυσμένη πολιτεία η Τραπεζούντα! Μετά από 38 ολόκληρα χρόνια η Τράμπζονσπορ των Μπακασέτα και Σιώπη βρίσκεται ξανά στην κορυφή του τουρκικού πρωταθλήματος σε μία χρονιά-ορόσημο για τους Έλληνες διεθνείς και φυσικά τους οπαδούς της ομάδας.

Η πόλη της Τραπεζούντας πήρε «φωτιά» από χθες το βράδυ με το γλέντι του τίτλου να κρατάει μέχρι το πρωί σε αξέχαστες στιγμές για τους λιγοστούς αλλά ένθερμους κατοίκους της.

Σε ένα ασφυκτικά γεμάτο γήπεδο η Τράμπζονσπορ έγραψε ιστορία και «μέθυσε» με χαρά τους χιλιάδες οπαδούς της, οι περισσότεροι εκ των οποίων βλέπουν για πρώτη φορά πρωτάθλημα στη ζωή τους, όπως σε αντίστοιχη περίπτωση έγινε στη χώρα μας πριν 3 χρόνια με τον ΠΑΟΚ.

Όσοι δεν κατάφεραν να βρίσκονται σε αυτή την ιστορική στιγμή (και ήταν πολλοί) συγκεντρώθηκαν κατά χιλιάδες στην κεντρική πλατεία της πόλης, όπου τη χρωμάτισαν από νωρίς το απόγευμα με τα χρώματα της ομάδας και όλοι μπορούμε να φανταστούμε τα σκηνικά έξαλλων πανηγυρισμών που θα ακολουθήσουν και τις επόμενες ημέρες για κάτι που οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ περίμεναν εδώ και 38 χρόνια.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς