21.4 C
Athens

Super League: Κρίσιμες μάχες με φόντο την Ευρώπη σε Λεωφόρο και Τούμπα

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η έκτη αγωνιστική στροφή των πλέι οφ στη Super League 1, καθώς μπορεί να κρίνει πολλά και οι ομάδες που διεκδικούν την ευρωπαϊκή έξοδο να τη μνημονεύουν όταν κάνουν το «ταμείο» της φετινής χρονιάς

Εξαιρετικά κρίσιμη είναι η έκτη αγωνιστική στροφή των πλέι οφ στη Super League 1, καθώς μπορεί να κρίνει πολλά και οι ομάδες που διεκδικούν την ευρωπαϊκή έξοδο να τη μνημονεύουν όταν κάνουν το «ταμείο» της φετινής χρονιάς.

Συγκεκριμένα το ενδιαφέρον στρέφεται σε Λεωφόρο και Τούμπα, εκεί όπου αρχικά (19:00) ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον Άρη σε ένα ματς που είναι «must-win» και για τους δύο, καθώς σε περίπτωση νίκης οι Κίτρινοι θα ξεφύγουν με +5 βαθμούς από ΑΕΚ και Παναθηναϊκό, ενώ οι Πράσινοι θέλουν το τρίποντο για να προσπεράσουν τους Θεσσαλονικείς στην κατάταξη και να έχουν το πάνω χέρι για την τρίτη θέση μετά και την εξασφάλιση μιας θέσης στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Χερμάν Μπούργος δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών και ο Άρης θα παραταχθεί πλήρης με στόχο την απόδραση από τη Λεωφόρο, ενώ στην αντίπερα όχθη ο Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει στον Διούδη, τον Αγιούμπ και τον Μακέντα. Σέντρα στις 19:00 με διαιτητή τον Αζέρο Αγκάγιεβ.

Στο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την ΑΕΚ, με τους Ασπρόμαυρους να ρίχνονται στη μάχη έχοντας πολλές και κομβικές απουσίες, αλλά και ανεβασμένη ψυχολογία μετά την ισοπαλία πρόκρισης μεσοβδόμαδα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Για την ομάδα του Οφρυδόπουλου τα προβλήματα είναι επίσης πολλά και σημαντικά, με μεγαλύτερο αυτό του Σέρχιο Αραούχο που δεν θα προλάβει άλλο ματς στη φετινή σεζόν ελέω της θλάσης που υπέστη.

Η Ένωση «καίγεται» για βαθμούς προκειμένου να μη χάσει εντελώς επαφή με το τρένο της Ευρώπης και οι παίκτες της θα έχουν ένα λόγο παραπάνω να την κυνηγήσουν απόψε αφού στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκεται και ο νέος προπονητής τους, Ματίας Αλμέιδα.

Σέντρα στις 21:00 στη Θεσσαλονίκη με «άρχοντα» της αναμέτρησης τον Βούλγαρο Καμπάκοφ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς