18.8 C
Athens

Νότιγχαμ – Σουόνσι 5-1: Και τώρα… τελικός με την Μπόρνμουθ με φόντο την απευθείας άνοδο!

Η ασταμάτητη Νότιγχαμ ισοπέδωσε τη φορμαρισμένη Σουόνσι και την Τρίτη παίζει ένα από τα σημαντικότερα ματς της σύγχρονης ιστορίας της

Το… τρένο της Νότιγχαμ δεν σταματά πουθενά! Οι Κόκκινοι έβαλαν φρένο στο αήττητο σερί των εννέα αγωνιστικών που είχε η Σουόνσι και πανηγύρισαν σπουδαία νίκη με 5-1 στο Σίτι Γκράουντ που τους διατηρεί στην 3η θέση και σε απόσταση τριών βαθμών από τη 2η Μπόρνμουθ την οποία θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την Τρίτη (3/5, 21:00).

Η ομάδα του Στιβ Κούπερ θα βρίσκεται ούτως η άλλως στα πλέι οφ αλλά εφόσον κερδίσει την Μπόρνμουθ τότε θα έχει την ευκαιρία στην τελευταία αγωνιστική – αν νικήσει και τη Χαλ – να πάρει την απευθείας άνοδο και να ανέβει παρέα με τη Φούλαμ στην Πρέμιερ Λιγκ (στις ισοβαθμίες παίζει ρόλο η διαφορά τερμάτων).

Ένα αυτογκόλ του Κρίστι στο 22′ έκανε εύκολα τα πράγματα από νωρίς για τη Νότιγχαμ που έπαιξε με αυτοπεποίθηση και δεν επηρεάστηκε από την ισοφάριση του Ομπαφέμι στο 28′.

Ο Σάριτζ πέτυχε χατ τρικ με τρία γκολ σε διάστημα 21′ (48′-69′) και στο 84′ ο Μάιτεν διαμόρφωσε το τελικό 5-1 για να δώσει διαστάσεις θριάμβου στη νίκη της Νότιγχαμ πριν το ιστορικό ματς με την Μπόρνμουθ.

ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΜΠΟΡΝΜΟΥΘ:

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ (3/5, 21:00)

Μπόρνμουθ – Μίλγουολ

ΤΑ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΝΟΤΙΓΧΑΜ:

Μπόρνμουθ – Νότιγχαμ (3/5, 21:00)

Χαλ – Νότιγχαμ

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

  1. Φούλαμ 87 (έχει ανέβει μαθηματικά)*
  2. Μπόρνμουθ 82*

————————————-

3. Νότιγχαμ 79*

4. Χάντερσφιλντ 79

5. Λούτον 72*

6. Σέφιλντ Γιουνάιτεντ 72

————————————–

7. Μίντλεσμπρο 70

8. Μίλγουολ 69

* Έχουν παιχνίδι λιγότερο

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς