23.1 C
Athens

Πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

Αυτή τη φορά δυστυχώς είναι αλήθεια: Ο διάσημος Ιταλός ατζέντης Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 54 ετών, μετά από σκληρή μάχη με μια σοβαρή πνευμονική ασθένεια

Ο Μίνο Ραΐολα έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 30 Απριλίου όπως γνωστοποίησε η οικογένεια του μεγάλου ατζέντη μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.

Ο 54χρονος Ιταλός νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε νοσοκομείο του Μιλάνου εδώ και αρκετά μεγάλο διάστημα λόγω υποτροπής της ασθένειας που τον ταλαιπωρούσε στους πνεύμονες από τον Ιανουάριο. Παρότι πήρε εξιτήριο μετά από επέμβαση και έδειξε να το ξεπερνά, τελικά η ασθένεια τον κατέβαλε ξανά και εκείνος εισήχθη στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Η μάχη ήταν άνιση και ο Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή. Η ενασχόληση του Ραϊόλα με το μάρκετινγκ στο ποδόσφαιρο ξεκινά από πολύ μικρή ηλικία, μέχρι το γραφείο του να γίνει από τα μεγαλύτερα στο χώρο σε ό,τι αφορά την εύρεση ταλέντων και τη διαχείριση του μέλλοντος τους.

Πρόκειται για τον πιο γνωστό μάνατζερ ποδοσφαιριστών στην ιστορία και φυσικά ένα εκκεντρικό πρόσωπο που πάντοτε κατάφερνε να κλείσει το καλύτερο deal για τους πελάτες του.

Στο πελατολόγιό του βρίσκονταν μεγάλα ονόματα όπως ο Έρλινγκ Χάαλαντ, ο Πολ Πογκμπά, ο Μάριο Μπαλοτέλι, ο Ρομέλου Λουκάκου και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς