16.1 C
Athens

Ιμπραΐμοβιτς: Είμαι ο καλύτερος που έχει παίξει ποτέ στο MLS, ίσως μία ημέρα επιστρέψω

Κλασικός Ζλάταν παραδίδει για άλλη μια φορά μαθήματα αυτοεκτίμησης και αυτοπεποίθησης, που στην περίπτωση του εδώ και πολλά χρόνια είναι μπόλικη.

Ο Σουηδός αστέρας της Μίλαν σε πρόσφατη συνέντευξή του θυμήθηκε την σχετικά πρόσφατη εμπειρία του στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι, λέγοντας με νόημα ότι αποδείχθηκε πως ήταν πολύ καλύτερος από το λέβελ του πρωταθλήματος στην Αμερική και υπογραμμίζοντας με χιούμορ ότι «μία ημέρα θα επιστρέψω για να τους θυμίσω το πραγματικό ποδόσφαιρο».

Αναλυτικά οι απολαυστικές δηλώσεις του Ζλάταν:

«Είμαι πολύ χαρούμενος και πολύ ευγνώμων για το MLS, γιατί μου έδωσαν την ευκαιρία να νιώσω ζωντανός. Αλλά το πρόβλημα ήταν ότι ήμουν ακόμα πολύ ζωντανός. Άρα ήμουν πολύ καλός γι’ αυτή τη διοργάνωση. Αυτό έδειξα», ανέφερε ο Σουηδός επιθετικός της Μίλαν και πρόσθεσε:

«Είμαι ο καλύτερος που έχω παίξει ποτέ στο MLS και αυτό δεν το λέω επειδή προσπαθώ να δείξω κάτι. Αυτό είναι αλήθεια. Και όταν ήμουν εκεί, το απόλαυσα. Πέρασα καλά και μου αρέσει ο τρόπος που δούλευαν. Το να παίξω στο MLS ήταν ο καλύτερος τρόπος για να επιστρέψω μετά τον τραυματισμό μου. Ήμουν στην καλύτερη κατάσταση από ποτέ. Και είμαι πολύ περήφανος που έπαιξα για το MLS, γιατί μου έλεγαν τα γήπεδα είναι αρκετά άδεια όταν παίζεις εκεί..

Δεν υπήρχαν άδεια γήπεδα όταν έπαιζα. Ήταν ακόμη και υπερφορτωμένο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ. Ποτέ δεν ξέρεις, ίσως μια μέρα επιστρέψω. Έτσι, για να τους υπενθυμίσω τι είναι πραγματικό ποδόσφαιρο. Ίσως επιστρέψω και έχω τη δική μου ομάδα -ποτέ δεν θα μάθετε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς