15 C
Athens

Ο Γιασικεβίτσιους τα «έβαλε» με τους διαιτητές μετά την ήττα της Μπαρτσελόνα από την Μπάγερν

Η Μπάγερν Μονάχου κράτησε την Μπαρτσελόνα στους 52 πόντους, γεγονός που αποτελεί αρνητικό ρεκόρ για τους Μπλαουγκράνα σε αγώνα της Euroleague, κάνοντας το 2-2 στη μεταξύ τους σειρά και ορίζοντας ένα game 5 «κόλαση» στη Βαρκελώνη την ερχόμενη Τρίτη (3/5) με φόντο το εισιτήριο για το Βελιγράδι.

https://athlosnews.gr/bagern-bartselona-59-52-me-oplo-tin-amyna-oi-vavaroi-odigisan-ti-seira-se-game-5/

Οι Βαυαροί κατάφεραν για ακόμη ένα βράδυ να θολώσουν το μυαλό των Καταλανών και να τους νικήσουν στα σημεία με 59-52 (χαμηλότατο σκορ για αγώνα των πλέι οφ), ωστόσο ο Σάρας Γιασικεβίτσιους αισθάνθηκε ξανά αδικημένος από τη διαιτησία ρίχνοντας τα… βέλη του προς αυτήν μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Αν δείτε τα παιχνίδια και τις φάσεις, υπάρχουν πολλά άσχημα φάουλ. Όχι πολλά, με συγχωρείτε, αλλά ένα ή δύο ανά παιχνίδι. Πολλά άσχημα φάουλ που δεν έχουν δοθεί και θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε τραυματισμούς των παικτών μας. Ο Ρόλαντ Σμιτς θα μπορούσε να χτυπήσει στο Game 3 και να μείνει εκτός για καιρό. Ο Ντάντε Έξουμ θα μπορούσε να βγει εκτός στο Game 1. Μετά το τρομερό κάρφωμά του δείτε την επόμενη φάση. Βέβαια, μιλάμε για μπάσκετ πλέι οφ και δεν μας έφταιξε αυτό για την ήττα μας».

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς