17.6 C
Athens

Oλυμπιακός: Ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο όρος στο συμβόλαιο του Βατσλίκ, στο Λιμάνι μέχρι το 2023 ο Τσέχος

O Tόμας Βατσλίκ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και από τη νέα σεζόν την εστία του Ολυμπιακού, καθώς ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο όρος του 70% των συμμετοχών που είχε συμφωνηθεί από το περασμένο καλοκαίρι

O Tόμας Βατσλίκ θα συνεχίσει να υπερασπίζεται και από τη νέα σεζόν την εστία του Ολυμπιακού!

Ο εξαιρετικός Τσέχος κίπερ συμπλήρωσε (και με μεγάλη διαφορά) το 70% των συμμετοχών του τη φετινή σεζόν με τη φανέλα των Ερυθρολεύκων και όπως έγινε γνωστό ενεργοποιήθηκε αυτόματα ο όρος στο συμβόλαιό του που θα τον κρατήσει στον Πειραιά τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

Ο Βατσλίκ επιθυμεί και ο ίδιος την παραμονή του στο Λιμάνι και μετά από συζητήσεις του με τη διοίκηση των Πειραιωτών και την αυτόματη επέκταση της συνεργασίας τους χάρη σε αυτόν τον όρο του συμβολαίου που είχε μπει από τη στιγμή της υπογραφής του το περσινό καλοκαίρι θα συνεχίσει να φυλάει το τέρμα των πρωταθλητών Ελλάδα και τη σεζόν 2022-23.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έως τώρα στη σεζόν ο Βατσλίκ έχει αγωνιστεί σε 41 ματς σε όλες τις διοργανώσεις, δεχόμενος μόλις 33 γκολ και κρατώντας ανέπαφη την εστία του σε 17!

Μάλιστα, είναι ο δεύτερος παίκτης του Ολυμπιακού σε λεπτά συμμετοχής (3.982′) πίσω μόνο από τον «βιονικό» Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς