21.4 C
Athens

ΠΑΟΚ: Με αρκετά προβλήματα τραυματισμών κόντρα στην ΑΕΚ

Μετράει… πληγές ο ΠΑΟΚ μετά την πρόκριση επί του Ολυμπιακού στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Δικέφαλος του Βορρά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε την προετοιμασία για το ντέρμπι των πλέι οφ της Super League κόντρα στην ΑΕΚ με πολλαπλά προβλήματα τραυματισμών, και μάλιστα βασικών του παικτών.

Για αρχή, ο Ντάγκλας Αουγκούστο είναι δεδομένα εκτός της αναμέτρησης με την ΑΕΚ, καθώς δέχθηκε κόκκινη κάρτα. Ο Βραζιλιάνος που δέχτηκε ένα χτύπημα στον τετρακέφαλο, έμεινε για θεραπεία, αλλά τις επόμενες μέρες θα επιστρέψει σταδιακά στις προπονήσεις. Τη θέση του στη βασική ενδεκάδα θα πάρει όπως όλα δείχνουν ο Στέφαν Σβαμπ.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο σύνδεσμο, έκανε θεραπεία και η κατάστασή του θα επαναξιολογηθεί. Στη λίστα όσων αποχώρησαν αναγκαστικά κόντρα στον Ολυμπιακό είναι κι ο Αλεξάντρου Μιτρίτσα.

Η μαγνητική του ήταν καθαρή κι ο παίκτης αναμένεται να μπει άμεσα στο κανονικό πρόγραμμα.

Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε κι ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο οποίος, υποβλήθηκε σε νέα μαγνητική για να αξιολογηθεί η πορεία της αποκατάστασης του τραυματισμού του.

Τέλος, ο Λέο Ζαμπά έκανε πρόγραμμα αποκατάστασης στην πισίνα, ενώ θεραπεία τόσο ο Χάρης Τσιγγάρας, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία θλάση στον δεξί τετρακέφαλο, όσο κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια που δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στο γόνατο.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς