23.3 C
Athens

Ο Ελευθεριάδης ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας του με την ακαδημία του Ολυμπιακού μετά από 2,5 χρόνια

Ο Θεόδωρος Ελευθεριάδης, που επί 2,5 συναπτά έτη αποτελούσε τεχνικό διευθυντή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού, ανακοίνωσε το απόγευμα της Παρασκευής (29/4) τη λήξη της συνεργασίας του με τους Ερυθρολεύκους.

Μετά από πολλές επιτυχίες και αφού προώθησε αρκετά ταλέντα στην πρώτη και τη Β’ ομάδα του Ολυμπιακού, ο κ. Ελευθεριάδης ανακοίνωσε ότι αποχωρεί «γεμάτος» από την ερυθρόλευκη Ακαδημία ευχαριστώντας τον πρόεδρο της ομάδας, Βαγγέλη Μαρινάκη για τα όσα του προσέφερε αυτά τα 2,5 χρόνια.

Η σχετική ανακοίνωσή του:

«Έπειτα από 2,5 χρόνια στη θέση του Τεχνικού Διευθυντή Ακαδημίας, σήμερα ολοκληρώνεται η επαγγελματική μου σχέση με την Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον Πρόεδρο κ. Ευάγγελο Μαρινάκη για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε για 2η φορά από το 2014.

Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες & συνεργάτιδες για τον επαγγελματισμό που επέδειξαν στο διάστημα αυτό αλλά και την εκπαιδευτική διαδικασία που ακολούθησαν με αφοσίωση.

Μόνον έτσι θα αποκόμιζαν οφέλη τα 200 παιδιά μας καθώς στο διάστημα αυτό κληθήκαμε να διαχειριστούμε την πολυεπίπεδη κρίση της πανδημίας και την ελπιδοφόρα εκκίνηση του θεσμού των Β ΟΜΑΔΩΝ.

Ευχαριστώ την Διοίκηση της Π.Α.Ε, την κα Σουλούκου, τον κ. Παππά, τον κ. Πίκουλα και το προσωπικό της Π.Α.Ε στου ΡΕΝΤΗ και στα γραφεία.

Με 5 ποδοσφαιριστές μας φέτος του 2003-04 να συμμετέχουν ενεργά στην Β ομάδα, με δύο ακόμα τίτλους αλλά και τόσα πολλά εκπαιδευτικά δρώμενα, έχω να θυμάμαι πολλές ευχάριστες στιγμές με τους αθλητές μας. Προσπάθησα καθημερινά να σταθώ στο πλευρό τους ουσιαστικά και χωρίς εκπτώσεις, ως επαγγελματίας και ως παιδαγωγός. Πιστεύουμε στον Έλληνα ποδοσφαιριστή.

Εύχομαι τα καλύτερα στη νέα Διεύθυνση της Ακαδημίας. Η διαχρονική και ποιοτική υποστήριξη του Προέδρου του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ στην Ακαδημία αποτελεί πολύτιμο φάρο αλλά και μεγάλη ευθύνη για όλους εμάς στο ποδόσφαιρο υποδομών της Ελλάδος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς