21 C
Athens

Ο σερ Τζιμ Ράτκλιφ κατέθεσε πρόταση 4 δισεκατομμυρίων λιρών για την αγορά της Τσέλσι!

Αστρονομικό ποσό μόνο που το σκέφτεσαι, αλλά το σενάριο μοιάζει να είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον Άγγλο δισεκατομμυριούχο να τονίζει πως η δική του προσφορά είναι και η μοναδική που προέρχεται από τη Βρετανία

Οι προσφορές για την εξαγορά της Τσέλσι ολοένα και αυξάνονται, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, ωστόσο λίγοι είναι οι δισεκατομμυριούχοι που μπορούν να «αγγίξουν» τα οικονομικά θέλω του Αμπράμοβιτς.

Ανάμεσα σε αυτούς φέρεται να είναι και ο ιδιοκτήτης της Νις στη Γαλλία, σερ Τζιμ Ράτκλιφ, ο οποίος μιλώντας στους Times ομολόγησε το ενδιαφέρον του για την αγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της αγγλικής ομάδας με ένα ποσό που θα ακουμπά τις 4 δισεκατομμύρια λίρες!

Αστρονομικό ποσό μόνο που το σκέφτεσαι, αλλά το σενάριο μοιάζει να είναι πέρα για πέρα αληθινό, με τον Άγγλο δισεκατομμυριούχο να τονίζει πως η δική του προσφορά είναι και η μοναδική που προέρχεται από τη Βρετανία.

«Κάναμε μια προσφορά σήμερα (29/4) το πρωί», είπε αρχικά ο Ράτκλιφ στους Times. ”

«Είμαστε η μόνη βρετανική προσφορά. Τα κίνητρά μας είναι απλώς να προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε ένα πολύ καλό κλαμπ στο Λονδίνο. Δεν έχουμε κανένα κίνητρο κέρδους γιατί βγάζουμε τα χρήματά μας με άλλους τρόπους», πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς