20.5 C
Athens

Η ΑΕΚ ανανέωσε τη σύμβαση με το ΟΑΚΑ έως το τέλος του 2022

Το ΟΑΚΑ θα παραμείνει έδρα της ΑΕΚ μέχρι την οριστική «μετακόμιση» της ομάδας στην «Αγιά Σοφιά», καθώς υπεγράφη η σύμβαση ανανέωσης της χρήσης του «Σπύρος Λούης» από την ΑΕΚ, έως τις 31/12/2022. Η τρέχουσα, ετήσια σύμβαση ολοκληρώνεται τον Ιούνιο.

Αυτό, ωστόσο, δεν σημαίνει ότι η ΑΕΚ θα περιμένει μέχρι το τέλος του έτους για να μπει στο νέο γήπεδό της, με τους ανθρώπους του συλλόγου να διευκρινίζουν ότι η νέα εξάμηνη σύμβαση με το ΟΑΚΑ έχει τυπικό χαρακτήρα, καθώς η ομάδα θα μπει στο νέο της «σπίτι» πολύ νωρίτερα.

Ο λόγος, για τον οποίο η Ένωση προχώρησε στην ανανέωση της σύμβασής, ήταν για να βρεθεί άμεσα λύση όσον αφορά τους καλοκαιρινούς αγώνες στο Conference League, εφόσον φυσικά εξασφαλίσει τη συμμετοχή της.

Παράλληλα, το σημαντικότερο ήταν να κατατεθεί σύμβαση με αδειοδοτημένο γήπεδο, προκειμένου να προχωρήσει και η διαδικασία της αδειοδότησης του συλλόγου τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Η «Αγιά Σοφιά» δεν θα μπορούσε να βρίσκεται στο συγκεκριμένο φάκελο, αφού δεν έχουν ολοκληρωθεί ακόμα τα έργα και φυσικά δεν έχει πάρει άδεια λειτουργίας.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς