21 C
Athens

Ντε Χέα: Μερικές φορές είναι επώδυνο να βρίσκομαι στο γήπεδο, ντρέπομαι για την απόδοσή μας

Τα συναισθήματά του για τη φετινή πορεία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξέφρασε ο Νταβίντ Ντε Χέα σε συνέντευξή του στο Sky Sports, δηλώνοντας πως υπήρξαν φορές κατά τη διάρκεια της χρονιάς που ένιωσε ντροπή για την ομάδα του, χαρακτηρίζοντας μάλιστα κάποιες εμφανίσεις των Κόκκινων Διαβόλων που οδήγησαν σε σκληρές ήττες «επώδυνες».

Λίγο πριν περάσει το νήμα μιας καταστροφικής σεζόν, η οποία φαίνεται πως θα ολοκληρωθεί χωρίς εισιτήριο για το Champions League, το σύνολο του Ραλφ Ράνγκνικ βιώνει άσχημες στιγμές, με τον Ισπανό τερματοφύλακα να ομολογεί πως η ομάδα χρειάζεται μεγάλες αλλαγές.

«Είναι πολύ δύσκολο για μένα, είμαι εδώ πολλά χρόνια. Το να είσαι στο γήπεδο σε σκληρές ήττες είναι πολύ επώδυνο. Νιώθω ντροπή μερικές φορές, είναι δύσκολο που το λέω, αλλά νιώθω απαίσια στο γήπεδο.

Γι’ αυτό λοιπόν πρέπει να αλλάξουμε αυτή τη νοοτροπία, πρέπει να αλλάξουμε τα πάντα. Είναι ώρα όλοι να κάνουν περισσότερα, να προσπαθούμε περισσότερο να κερδίζουμε παιχνίδια και να είμαστε στις πρώτες θέσεις», δήλωσε ο Ντε Χέα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς