17.2 C
Athens

Λειψία – Ρέιντζερς 1-0: Ο κεραυνός του Ανχελίνιο τής έδωσε τη λύση (vid)

Το ζευγάρι Λειψία – Ρέιντζερς ήταν εξ αρχής ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα και πριν γίνει η σέντρα όλοι υποπτεύονταν πως τα γκολ θα έπεφταν βροχή.

Κάτι τέτοιο όμως δεν συνέβη. Οι Ταύροι πανηγύρισαν μια πολύ δύσκολη αλλά σημαντική νίκη απέναντι στη Ρέιντζερς στη Γερμανία με 1-0 και οι Σκωτσέζοι θα επιδιώξουν να φτάσουν σε μια ανατροπή στη ρεβάνς της Γλασκώβης όπως έκαναν απέναντι στην Μπράγκα προκειμένου να βρεθούν στον τελικό του Europa League στο Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν.

Η ομάδα του Ντομένικο Τεντέσκο είχε την κατοχή της μπάλας απέναντι στους Σκωτσέζους που δεν ρίσκαραν και έτσι πέρασε ένα ημίχρονο δίχως φάσεις. Ο Ενκουνκού απείλησε πρώτος τον ΜακΓκρέγκορ (απέκρουσε ενστικτωδώς), η Ρέιντζερς άντεξε στην πίεση ως το 85′ και εκεί λύγισε.

Από εκτέλεση κόρνερ η μπάλα έφτασε στον Ανχελίνιο που έπιασε ένα διαγώνιο απίθανο σουτ εκτός περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα διαμορφώνοντας το 1-0 που δεν άλλαξε ως το τέλος.

ΛΕΙΨΙΑ: Γκουλάτσι, Γκβάρντιολ, Χένριτς (89′ Μουκιέλε), Χάλστενμπεργκ, Λάιμερ, Άνταμς, Κλόστερμαν, Ανχελίνιο, Όλμο (71′ Αντρέ Σίλβα), Σόμποσλαϊ (71′ Φόρσμπεργκ), Ενκουνκού (89′ Πόουλσεν)

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ: ΜακΓκρέγκορ, Ταβερνιέ, Γκόλντσον, Μπάσι, Μπάρισιτς, Τζακ (83′ Σαντς), Λούντστραμ, Καμαρά, Κεντ, Αρίμπο (83′ Άρφιλντ), Ράιτ (69′ Σακαλά)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς