19.2 C
Athens

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Τσέλσι 1-1: Οι Λονδρέζοι «σκότωσαν» και την τελευταία ελπίδα των Κόκκινων Διαβόλων για τετράδα (vid)

Για πέμπτο σερί ματς η Τσέλσι διατηρείται αήττητη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Η ομάδα του Τόμας Τούχελ συμπλήρωσε τριετία χωρίς ήττα στο Ολντ Τράφορντ χωρίς ωστόσο το τελικό 1-1 να την αφήνει ικανοποιημένη αφού κυριάρχησε πλήρως. Πάντως η ομάδα του Τόμας Τούχελ κρατά γερά την 3η θέση την ώρα που οι Κόκκινοι Διάβολοι με δύο ματς περισσότερα βρίσκονται στο -5 από την τετράδα.

Οι Λονδρέζοι ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος, έχασαν τετ α τετ με τον Χάβερτς και βρήκαν το γκολ που άξιζαν βάσει της εικόνας τους με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Ο Τζέιμς έβγαλε σέντρα από τα δεξιά και ο Χάβερτς έπιασε την πρώτη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει στον Αλόνσο που έπιασε το σουτ με τη μία με το αριστερό και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Η απάντηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν άμεση και ήρθε από… ποιον άλλον; Τον Κριστιάνο Ρονάλντο! Ο Μάτιτς σήκωσε υπέροχα την μπάλα για τον Πορτογάλο που έκανε το τέλειο κοντρόλ και το σουτ στην κίνηση για το 1-1.

Ο ρυθμός έγινε ακόμα πιο γρήγορος αλλά καμιά από τις δύο ομάδες δεν βρήκε το δεύτερο γκολ, με την Τσέλσι να είναι εκείνη που το έψαξε περισσότερο. Ο Μάουντ άγγιξε το γκολ στο 80′ με το φανταστικό σουτ του Τζέιμς με το αριστερό να καταλήγει στο δεξί κάθετο δοκάρι του Ντε Χέα που δεν μπορούσε να αντιδράσει και το 1-1 δεν άλλαξε.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ: Ντε Χέα, Νταλότ, Λίντελοφ, Βαράν, Τέλες, ΜακΤόμινεϊ, Μάτιτς (79′ Τζόουνς), Μπρούνο Φερνάντες, Ράσφορντ (79′ Μάτα), Ελάνγκα (90+2′ Γκαρνάτσο), Ρονάλντο

ΤΣΕΛΣΙ: Μεντί, Αθπιλικουέτα, Τιάγκο Σίλβα, Ρούντιγκερ, Τζέιμς, Καντέ (82′ Λόφτους-Τσικ), Ζορζίνιο, Αλόνσο, Μάουντ, Βέρνερ (71′ Πούλισικ), Χάβερτς (70′ Λουκάκου)

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς