17.7 C
Athens

Ζέρβας: Πιο κοντά το όραμα μιας νέας Τούμπας, η περιοχή θα έχει υπόγειο χώρο πάρκινγκ

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, φιλοξενήθηκε στον ρ/σ Metropolis 95,5 και αναφέρθηκε στις εξελίξεις για το νέο γήπεδο του ΠΑΟΚ. Μεταξύ άλλων υποστήριξε πως θα υπάρξει το πράσινο φως για την κατασκευή του γηπέδου και πως η περιοχή θα αποκτήσει και υπόγειο πάρκινγκ.

«Είναι πιο κοντά το όραμα μίας νέας Τούμπας, πολλοί λίγο το αμφισβητούσαν και ανησυχούσαν. Είχα πει τότε ότι ήταν θέμα λίγων εβδομάδων, όπως και ήταν και πλέον το γήπεδο της Τούμπας και όλη η περιοχή έχουν τους δικούς τους κανόνες, για το τι θα γίνει, τι επιτρέπεται. Είναι διαδικασίες χρονοβόρες, αλλά όσοι έχουν γνώση και αγάπη γι’ αυτή την πόλη ξέρουν το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα.

Τώρα έχουμε τη φάση της μελέτης από την πλευρά του ΠΑΟΚ, για το γήπεδο και τους γύρω χώρους. Στο οικονομικό κομμάτι και εμείς και η Περιφέρεια έχουμε δεσμευτεί για το κομμάτι που μας αναλογεί και έπειτα είναι η διαδικασία των αδειών και μέσα σε ένα διάστημα λίγο μηνών θα έχουμε το πράσινο φως για την κατασκευή του γηπέδου. Όχι μόνο ερρίφθη ο κύβος, αλλά έχουμε την έγκριση για μία ανάπτυξη και αξιοποίηση της περιοχής, αναπλάθεται όλος ο περιβάλλον χώρο, η περιοχή θα έχει υπόγειο χώρο πάρκινγκ με 700 θέσεις για τους πολίτες», είπε για τη Νέα Τούμπα.

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς