21.4 C
Athens

Επίσημο: Ανανέωσε ο Κλοπ και μένει στη Λίβερπουλ ως το 2026

O Γιούργκεν Κλοπ θα συνεχίσει να φιλοτεχνεί το αριστούργημά του στο Άνφιλντ ως το 2026 και ετοιμάζεται να γίνει ένας από τους μακροβιότερους τεχνικούς στην ιστορία της Premier League

Και πού να πάει να βρει καλύτερα; Ο Γιούργκεν Κλοπ υπέγραψε νέο σούπερ συμβόλαιο με τη Λίβερπουλ που θα τον κρατήσει… δεμένο στο Άνφιλντ ως το 2026, με τους Κόκκινους να ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Γερμανό προπονητή.

Το προηγούμενο συμβόλαιο ολοκληρωνόταν το 2024 ωστόσο πρόθεση των δύο πλευρών ήταν να συνεχίσουν μαζί ώστε να πανηγυρίσουν παρέα τις επιτυχίες τους τα επόμενα χρόνια. Ο Κλοπ βρίσκεται από τον Οκτώβριο του 2015 στο Μέρσεϊσαϊντ και έκτοτε έχει πανηγυρίσει ένα Champions League, ένα πρωτάθλημα, ένα ευρωπαϊκό Super Cup και ένα Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων.

Συνολικά σε 373 παιχνίδια μετρά 229 νίκες και είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους προπονητές στην ιστορία του συλλόγου.

Ο 54χρονος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε τη μεγάλη του χαρά που θα συνεχίσει στο αγαπημένο του λιμάνι και τόνισε πως είναι ερωτευμένος με την ομάδα και τον κόσμο της!

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς