17.1 C
Athens

Καρασαββίδης: Έχουμε τις προσωπικότητες και το δέσιμο να διεκδικήσουμε το Κύπελλο

Πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Λευκόβρυσης στην Κοζάνη, η συνέντευξη Τύπου του Final-4 του Κυπέλλου Ελλάδας χάντμπολ Ανδρών (29-30/4), με τη συμμετοχή του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Πυλαίας και του ΠΑΟΚ.

Από πλευράς Ερυθρόλευκων, στη διαδικασία μίλησαν ο προπονητής, Γιώργος Καρασαββίδης και ο αρχηγός, Πέτρος Κανδύλας που παρουσιάστηκαν αισιόδοξοι σε συνάρτηση και με τη συνολική εικόνα του Ολυμπιακού φέτος.

«Πρώτα από όλα, συγχαρητήρια και στις τρεις ομάδες που διεκδικούν τον τίτλο. Η συνεχής βελτίωση των ομάδων τα τελευταία χρόνια έχει φέρει σαν αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση της Εθνικής μας ομάδας, ελπίζω αυτό να έχει και συνέχεια. Τώρα, όσον αφορά στην ομάδα μου και στο Final-4, είμαστε πάρα πολύ ενθουσιασμένοι που είμαστε εδώ, στήσαμε το καλοκαίρι την ομάδα σχεδόν από την αρχή.

Έχουμε τις πιθανότητες μας, παίζουμε με την ΑΕΚ, που είναι το μεγάλο φαβορί, είναι τρία χρόνια μαζί αυτή η ομάδα, είχε πολλά δυνατά ευρωπαϊκά παιχνίδια φέτος, αλλά νιώθω την ομάδα μου πολύ καλά, τα παιδιά είναι πολύ δεμένα μεταξύ τους και έχουμε τις προσωπικότητες και το δέσιμο, για να διεκδικήσουμε αυτό το στόχο, απέναντι σε μια ομάδα που παίζει πολύ καλό χάντμπολ», ανέφερε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Καρασαββίδης, με τον αρχηγό της ομάδας, Πέτρο Κανδύλα να προσθέτει:

«Θέλω με τη σειρά μου, να ευχαριστήσω τον Δήμο Κοζάνης, την Ομοσπονδία και όσους συντέλεσαν στη διοργάνωση του Final-4. Από εκεί και πέρα, είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού που οι τρεις μεγάλες ομάδες βρίσκονται εδώ πέρα και θεωρώ, ότι αυτό δίνει μια έξτρα αίγλη σε αυτό το Final-4, συν η ομάδα της Πυλαίας, που έχει κάνει μια αξιέπαινη προσπάθεια για να βρίσκεται εδώ, είναι ένα αουτσάιντερ, αλλά θα δυσκολέψει κάθε ομάδα, είτε τον ΠΑΟΚ, είτε περάσει στον τελικό.

Τα παιχνίδια με την ΑΕΚ είναι πάντα ιδιαίτερα, τα τελευταία πέντε χρόνια μας έχουν προσφέρει θέαμα, συγκινήσεις και νομίζω, έχουν ανεβάσει το επίπεδο όλου του ελληνικού χάντμπολ. Σε αυτά τα παιχνίδια δεν υπάρχουν φαβορί, θεωρώ ότι το ματς είναι 50%-50% και ρόλο θα παίξουν οι τερματοφύλακες των δύο ομάδων. Όποια ομάδα καταφέρει να κρατήσει την άμυνα της, θα έχει τον πρώτο λόγο στο παιχνίδι. Εύχομαι υγεία σε όλους και ας κερδίσει ο καλύτερος».

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς