23 C
Athens

ΜακΚίσικ: Οι πιο έμπειροι παίκτες μας έφτασαν μέχρι εδώ, να τελειώσουμε τη δουλειά

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα καθοριστικό βήμα για την πρόκριση στο Final 4 με την απάντηση στο μπρέικ της Μονακό χθες βράδυ στο Πριγκιπάτο και έχοντας πλέον τη σειρά στα μέτρα του με το 2-1 θέλει να τελειώσει τη δουλειά αύριο (29/4, 22:00) στο ίδιο γήπεδο ώστε να ετοιμάσει από τώρα βαλίτσες για Σερβία.

Αυτή είναι και η λογική του Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος αφού πρώτα έβγαλε το καπέλο στους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας (Σλούκας, Πρίντεζης, Παπανικολάου) τόνισε πως ήρθε η ώρα να τελειώσουν τη δουλειά στο Μόντε Κάρλο και να μην μπουν σε κουβέντα για ένα game 5 στο ΣΕΦ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Αμερικανός άσος:

«Έχουμε ακόμα ένα ματς για να τελειώσουμε την δουλειά, νομίζω πως η ομάδα το θέλει τώρα περισσότερο από ποτέ και βλέπουμε την τελική γραμμή. Θέλω απλά να τελειώσω το παιχνίδι και να πάω στο Final 4. Πρέπει να βγούμε, να ακολουθήσουμε το πλάνο μας και να το κάνουμε να συμβεί. Όλοι έχουν παίξει τέτοια παιχνίδια πολλές φορές στην καριέρα τους. Είμαι πολύ σίγουρος ενόψει της συνέχειας», ανέφερε αρχικά για να προσθέσει.

«Τζέιμς και Μπέικον σουτάρουν εξαιρετικά και σπάνε τα συστήματα. Ο Μάικ κουβαλάει την ομάδα του και του βγάζω το καπέλο, όμως έχουμε μια πολύ δυνατή ομάδα. Επέστρεψαν από τους 15 πόντους, όμως και πάλι πήραμε εμείς τη νίκη. Αυτά που μας δίδαξαν οι εμπειρότεροι παίκτες όλη τη σεζόν μας κουβάλησαν και μας έφτασαν μέχρι εδώ. Είμαστε εδώ και πρέπει να κάνουμε τη δουλειά».

 

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς