16.7 C
Athens

Ραϊόλα: Με πέθαναν για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες – «Δίνει μάχη για τη ζωή του» γράφει η Gazzetta dello Sport

Ο Μίνο Ραϊόλα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επιβεβαιώνει το γεγονός πως... δεν είναι νεκρός, παρά την είδηση που κυκλοφόρησε νωρίτερα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου!

Είναι απίστευτο! Ο Μίνο Ραϊόλα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επιβεβαιώνει το γεγονός πως… δεν είναι νεκρός, παρά την είδηση που κυκλοφόρησε νωρίτερα σε όλα τα μεγάλα ειδησεογραφικά πρακτορεία του κόσμου!

Η ανάρτηση του Ραϊόλα στο Twitter:

«Η παρούσα κατάσταση της υγείας μου για όσους αναρωτιούνται: Εκνευρισμένος που με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες! Mάλλον έχω τη δυνατότητα να ανασταίνομαι», αναφέρει χαρακτηριστικά ο διάσημος ατζέντης.

Το σημερινό (28/4) θρίλερ με τον Μίνο Ραϊόλα και τον υποτιθέμενο θάνατό του θα μείνει στην ιστορία. Τη στιγμή που άπαντες τον θεωρούσαν νεκρό μέχρι μία ώρα νωρίτερα, ήρθε ο ίδιος να τους διαψεύσει μέσα από tweet και μετά την τοποθέτηση του γιατρού του, Δρ.Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ο οποίος ξεκαθάρισε πως ο ασθενής του δεν είναι νεκρός αλλά μάχεται για τη ζωή του σε ιδιωτική κλινική του Μιλάνου.

Τελικά, το μπάχαλο με την συγκεκριμένη είδηση φαίνεται πως θα έχει και συνέχεια καθώς πλέον κανείς δεν ξέρει τι να πιστέψει, όμως τουλάχιστον ο Ραϊόλα (με αποδείξεις) βρίσκεται εν ζωή και παραπονιέται για το γεγονός ότι τον «σκότωσαν» για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες! Αδιανόητο!

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς