20.7 C
Athens

Οριστική συμφωνία της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα για 2+1 χρόνια

Με τον Ματίας Αλμέιδα θα μπει στην «Αγιά Σοφιά» η ΑΕΚ, καθώς ο Αργεντινός τεχνικός τα βρήκε σε όλα με τη διοίκηση της Ένωσης για συμβόλαιο 2+1 ετών

Επίσημη μορφή πήραν οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τον Ματίας Αλμέιδα. Ο Αργεντινός τεχνικός θα αποτελέσει τον διάδοχο του Αργύρη Γιαννίκη στον πάγκο της Ένωσης αφού τα βρήκε σε όλα με τον Δημήτρη Μελισσανίδη για συμβόλαιο 2 ετών με την προοπτική ανανέωσης για έναν ακόμη.

Βρέθηκε ο προπονητής που θα οδηγήσει την ΑΕΚ με την έναρξη της νέας σεζόν στην «ΟPAP Arena – Αγιά Σοφιά». Αυτός θα είναι ο Ματίας Αλμέιδα, με τον Αργεντινό τεχνικό να βάζει την υπογραφή του σε συμβόλαιο 2+1 ετών με τους Κιτρινόμαυρους αποτελώντας τον εκλεκτό του Δημήτρη Μελισσανίδη.

Ο Αλμέιδα αναμένεται εντός των επόμενων ωρών στη χώρα μας και όπως όλα δείχνουν θα δώσει το παρών και στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (1/05, 21:00) ώστε να πάρει μία πρώτη γεύση από τη νέα του ομάδα πριν αναλάβει τις τύχες της από την επόμενη αγωνιστική των πλέι οφ.

Σαν προπονητής, ο Αργεντινός έχει βρεθεί στον πάγκο της Ρίβερ Πλέιτ, της Μπάνφιλντ και της Γουαδαλαχάρα, πριν την περιπέτειά του στην Αμερική με τους Έρθκουεϊκς, ενώ το συμβόλαιό του στην ΑΕΚ θα του αποφέρει περίπου 1,2 εκατομμύρια ευρώ ετησίως.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς