20.2 C
Athens

Η θρυλική απόδραση από το Πριγκιπάτο και η υπόσχεση για το repeat στην παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ τη σειρά με τη Μονακό χθες βράδυ στο Πριγκιπάτο με μία θρυλική εμφάνιση που ανέδειξε για άλλη μια φορά την ψυχή και το μέταλλο αυτής της ομάδας

Ο Ολυμπιακός έκανε το καθήκον του και απάντησε με μπρέικ στο μπρέικ τη σειρά με τη Μονακό χθες βράδυ στο Πριγκιπάτο με μία θρυλική εμφάνιση που ανέδειξε για άλλη μια φορά την ψυχή και το μέταλλο αυτής της ομάδας.

Οι παίκτες του Γιώργου Μπαρτζώκα έδωσαν όρκο νίκης πριν το ματς και φρόντισαν να τον τηρήσουν μέχρι τέλους, με τον Κώστα Παπανικολάου να δίνει μία ηγετική ομιλία στους συμπαίκτες του ενόψει του πρόωρου «τελικού» της Παρασκευής στο ίδιο γήπεδο με φόντο το 3-1 και την πρόκριση στο Final Four του Βελιγραδίου. 5 χρόνια μετά την Πόλη, ο Θρύλος θέλει να βρεθεί ξανά στην κορυφαία σκηνή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Δίπλα στην ομάδα, όπως πάντα, οι αδερφοί Αγγελόπουλοι το χάρηκαν με την ψυχή τους, τη στιγμή που οι παίκτες των Ερυθρολεύκων πανηγύριζαν με υψωμένες γροθιές. Η παρακάμερα της ΚΑΕ Ολυμπιακός από το χθεσινό game 3 είναι σύντομη αλλά απολαυστική.

ΑΠΟΛΑΥΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς