15 C
Athens

Η Λίβερπουλ προσφέρει μυθικό συμβόλαιο στον Κλοπ για να τον κρατήσει στο Άνφιλντ μέχρι το 2026

Λίβερπουλ και Κλοπ πάνε μαζί.

Ο Γερμανός τεχνικός όχι μόνο έχει κατορθώσει να προσδώσει τη δική του ταυτότητα στους Ρεντς αλλά με τα χρόνια έχει χτίσει τη δική του «κόκκινη» αυτοκρατορία στο Άνφιλντ μετατρέποντας τη Λίβερπουλ σε μία ανίκητη υπερδύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Με φόντο το «κουαρνταμπλ» της φετινής σεζόν αλλά και τις πολύ καλές εμφανίσεις της ομάδας, η διοίκηση της Λίβερπουλ αποφάσισε να προχωρήσει από τώρα τις διαδικασίες προκειμένου να διασφαλίσει την παραμονή του Γερμανού τεχνικού στο λιμάνι του Μέρσεσαϊντ μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Το υπάρχον συμβόλαιο του Γερμανού τεχνικού λήγει σε δύο χρόνια από σήμερα και πλέον μένει να φανεί αν από τη μεριά του Κλοπ υπάρχει διάθεση, η όρεξη και το μεράκι να συνεχίσει στην Αγγλία ή αν αναζητήσει κάτι νέο από το 2024 και μετά.

Πάντως, το οικονομικό δεν αποτελεί «αγκάθι» για τη διοίκηση των Ρεντς που φέρεται διατεθειμένη να προσφέρει στον Γερμανό ένα ακόμη καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που έχει συμφωνηθεί (με έσοδα περίπου 50 εκατομμυρίων ευρώ ανά σεζόν) μετατρέποντας τον «Normal One» στον πιο ακριβοπληρωμένο προπονητή του πλανήτη, πάνω και από τον Πεπ Γκουαρδιόλα της Μάντσεστερ Σίτι.

 

ΕΥΘΕΩΣ με τον Γιώργο Χαλά Γιώργος Χαλάς